Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Τραγική κατάληξη στο θρίλερ της εξαφάνισης πατέρα και κόρης στην Ηλεία!


- Σύμφωνα με το PatrisNews βρέθηκαν νεκροί σε τοποθεσια του χωριού Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας
- Είχαν εξαφανισθεί από τις 16/07 από περιοχή της Ηλείας όπου παραθέριζαν
- Ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, και η 44χρονη κόρη του Ελένη Λοϊζίδου έκαναν διακοπές σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην θέση ‘Γούβες’, μεταξύ Παλουκίου και Αγίας Μαρίνας Δουνεΐκων

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση πατέρα - κόρης, οι οποίοι αναζητούνταν εδώ και είκοσι μέρες, από τους οικείους τους και τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με το patrisnews.com, εντοπίστηκαν νεκροί, σε τοποθεσία στο χωριό Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, βρέθηκαν στα καθίσματα του οχήματος τους, σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ ακόμη δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με ασφάλεια για τα ακριβή αίτια του θανάτου τους. Πατέρας και κόρη αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου 16/07. Πρόκειται για τον 68χρονο Κωνσταντίνο Λοϊζίδη και την 44χρονη κόρη του Ελένη Λοϊζίδου.

Η οικογένεια κατάγεται από την Κύπρο και διαμένει στην Αττική, στο Ίλιον, και είχαν έρθει στην Ηλεία για καλοκαιρινές διακοπές, μαζί με την μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου. Στην Ηλεία βρέθηκαν για πρώτη φορά, έφθασαν στις 2 Ιουλίου με σκοπό να παραμείνουν για 15 ημέρες και νοίκιασαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην θέση "Γούβες", μεταξύ Παλουκίου και Αγίας Μαρίνας Δουνεΐκων.

Όπως είχε αναφέρει η σύζυγος και μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου, η οποία μίλησε και στην εφημερίδα "Πατρίς", την Παρασκευή 15/07, ο σύζυγός της είχε φορτώσει με τα πράγματά τους το αυτοκίνητό τους, μάρκας Hyundai χρώματος γκρι με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΝ 6884, καθώς την Κυριακή επρόκειτο να φύγουν από την Ηλεία. Το απόγευμα του Σαββάτου η κόρης της εξεδήλωσε την επιθυμία να πάει με τον πατέρα της στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στην παραλία Δουνεΐκων, καθώς είχε εσπερινό λόγω της εορτής και ήθελε να ανάψει ένα κερί.

Η μητέρα έμεινε πίσω για να μαζέψει τα τελευταία πράγματα και ο πατέρας με την κόρη, καθώς και κάποιοι ακόμη παραθεριστές που διαμένουν στο ίδιο συγκρότημα με ενοικιαζόμενα, γύρω στις 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου πήγαν στην εκκλησία.

Σύμφωνα και με τη μαρτυρία των άλλων παραθεριστών, γύρω στις 9 το βράδυ που τελείωσε ο Εσπερινός, πατέρας και κόρη αναχώρησαν με το αυτοκίνητό τους από την εκκλησία, ωστόσο δεν έστριψαν στο δρόμο που οδηγεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά συνέχισαν ευθεία για τα Δουνέϊκα και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν…
http://www.patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: