Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Φως κ. Δήμαρχε Αγρινίου!...

Κύριε Δήμαρχε

Κάθε φορά που η πλειοψηφία του λαού αλλάζει τους τοπικούς ή τους εθνικούς άρχοντες, ελπίζει ότι θα βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής του.

Πράγμα που σπανιότατα επαληθεύεται και συνηθέστατα διαψεύδεται. Γεγονός που επιβεβαιώνεται απ’ την εθνική μας ζοφερή πραγματικότητα.

Όπου οι εθνοπατέρες μας υπόσχονται πάντοτε καλύτερες μέρες και πάντοτε μας οδηγούν σε ολοένα και πιο ζοφερές νύχτες.
Και οι ζοφερές νύχτες γίνονται συνήθως ιδιαίτερα ζοφερότερες για τους οπαδούς της αντίπαλης πολιτικής παράταξης. Όπως συμβαίνει κυριολεκτικά στο θέμα το οποίο τον τελευταίο καιρό απασχολεί τους κατοίκους του Αϊ-Γιαννιού Ριγανά.

Όπου οι δρόμοι μας, αφότου κάποιες λάμπες νυχτερινού φωτισμού έπαψαν να λειτουργούν βυθίστηκαν στο απόλυτο σκοτάδι. Με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να μετακινηθούμε, αλλά και να διατρέχουμεενδεχόμενους κινδύνους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουν αναβιώσει και για μας οι μέρες της πλατείας Κλαυθμώνος.Και ότι κάποιοι από σας τους νέους διαχειριστές της εξουσίας θα πάτε πέρα απ’ τις τέτοιου είδους μικροψυχίες και μικρόνοιες.

Και ότι οι αξιότιμοι επιτελείς σας θα ευδοκήσουν να κάμουν στην προκειμένη περίπτωση τις νύχτες μας λιγότερο ζοφερές, τοποθετώντας στους δρόμους μας τις απαραίτητες λάμπες νυχτερινού φωτισμού…

Με τιμή

Φώτιος Υφαντής Αγρίνιο 5-8-16
Άγιος Ιωάννης Ριγανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: