Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Στον Παναιτωλικό ο Λεντέσμα! (βίντεο)


Με... χτύπημα ολοκληρώνει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Παναιτωλικός καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta στο Αγρίνιο φτάνει ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός Εμάνουελ Λεντέσμα!

O Γιάννης Ματζουράκης ήθελε έναν παίκτης με τα
χαρακτηριστικά του «δεκαριού» και φαίνεται πως στον Παναιτωλικό τα βρήκαν στον Λεντέσμα! Ο 28χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ήταν όλο τον τελευταίο καιρό στο... μικροσκόπιο των «καναρινιών» και τελικά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με τον παίκτη να αναμένεται τις επόμενες ώρες στο Emileon!

O Λεντέσμα που είναι γεννημένος στις 24/5/1988, έχει ύψος 1.80 και έχει παραστάσεις από Ευρώπη αφού έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα ο νέος παίκτης του Παναιτωλικού, αφού απομένει η ανακοίνωση, έχει φορέσει την φανέλα των Τζένοα, Σαλερνιτάνα, Νοβάρα, Κροτόνε,Μίντλεσμπρο, Γουόλσον, Ρόδεραμ, ΚΠΡ, ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες αγωνίζονταν στην Μπρέντφορντ! Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει μείνει πίσω από αγωνιστικούς ρυθμούς οπότε θα μπορεί άμεσα να υπηρετήσει τα πλάνα του προπονητή του στο Αγρίνιο.



http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: