Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Η 16χρονη που βούτηξε για το Σταυρό στα παγωμένα νερά της Λίμνης Κρεμαστών (φωτο & βίντεο)


Μπορεί η περίφημη και όμορφη Λίμνη Κρεμαστών στα Άγραφα Ευρυτανίας να μην είναι και από τις πιο ψυχρές της Ελλάδας(όπως της Καστοριάς κ.α), ωστόσο σε ημέρα χιονιά όπως η χθεσινή... ζεστή , δεν την λες!

Αυτό όμως καθόλου δεν πτόησε την τολμηρή 16χρονη Αγραφιώτισσα Δήμητρα Τόλη , που αψήφησε το κρύο και βούτηξε στα κρύα νερά της Λίμνης ,κάτω απο την Γέφυρα της Επισκοπής, για να τηρήσει το έθιμο του Σταυρού!

Για την εμπειρία της αυτή και ως λάτρης των άκρων ,η Δήμητρα ανέφερε στην επικοινωνία που είχε μαζί της το "VP"...

"Σαν εμπειρία ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα και κάτι που με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναέκανα.Αυτο συνδέεται με το ότι είμαι λάτρης των άκρων"

Και συνεχίζει μεταξύ άλλων ...".Οταν πέρισυ έμαθα ότι κάποιος βούτηξε σε αυτή την πανέμορφη λίμνη σκέφτηκα ότι θα ήταν κάτι πολύ ωραίο!Βέβαια υπολόγισα ότι θα είναι κρύο το νερό και προμηθευτηκα στολη κατάδυσης και έτσι δεν ένιωσα το παγωμένο νερό να με ακουμπάει.

Όμως αυτό δεν με εμπόδισε στο να μαγευτώ από την ομορφιά της λίμνης μας!Αυτες ηταν οι εμπειρίες μου και θα συνιστούσα και σε άλλο κόσμο να το κάνει ανεπιφύλακτα διότι είναι κάτι τρομερό και μοναδικό!

Για το νεο έτος οι ευχές της Δήμητρας Τόλη ήταν..."Καλή χρονιά με αγάπη και υγεία πάνω από όλα"!
http://www.vimapoliti.gr/

Δείτε και το εκπληκτικό βίντεο του Ανδρέα Κουτσοθανάση

Δεν υπάρχουν σχόλια: