Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Χιονοθύελλα ο Πανιώνιος 2 - 0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (φωτο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα στο παγωμένο Αγρίνιο τον Πανιώνιο για την αναβληθείσα 2η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Με αρκετές απουσίες η ομάδα του Αγρινίου,ταλαιπωρημένοι από
το πολύωρο ταξίδι οι Νεοσμυρνιώτες (περίπου 6,5 ώρες λόγω της κακοκαιρίας) έπαιξαν σχετικά καλά και με φιλότιμο,αν λάβουμε υπ' όψην μας τις καιρικές και γηπεδικές συνθήκες.

Το τελικό 0-2 θα πρέπει να θεωρείται δίκαιο,αφού στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός παραδόθηκε στην επιθετική ανωτερότητα του Πανιωνίου.

Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν επιθετικά προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους με ένα γρήγορο γκολ,ενώ ο Παναιτωλικός έψαχνε τις αντεπιθέσεις από δεξιά με τον Κλέσιο χωρίς όμως οι ποδοσφαιριστές του να μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα.

Τα λεπτά κυλούσαν με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο του κέντρου και να γίνεται επικίνδυνος για την εστία του Πανιωνίου.

Στο 18' η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού του Πανιωνίου Σιώπη μέσα στην περιοχή,αλλά ο διαιτητής έδειξε παίζετε...

Στο 26' σέντρα Φούντα από δεξιά,ο Μύγας έδιωξε σε κόρνερ προ του Μασούντ.

Γρήγορο και καθαρό παιχνίδι από τις δύο ομάδες,με πολλά λάθη όμως στις μεταβιβάσεις της μπάλας εκτέρωθεν.

Στο 28' σέντρα του Τασουλή από αριστερά, ο Χαντάκιας έδιωξε. Ο Φούντας επιχείρησε το σουτ από τη γραμμή της περιοχής, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Στο 30' ένα σουτ του Πάουλο έξω από την περιοχή, η μπάλα αρκετά μέτρα από το δεξί δοκάρι...

Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου,χωρίς φάσεις στις εστίες,εκτός από δύο σουτ των Μύγα και Μπεν χωρίς αποτέλεσμα κι ένα επικίνδυνο μπάσιμο στο 45' του Ανσαριφάρντ,τον οποίο έκοψε έξυπνα ο Τσοκάνης.

Χωρίς σκορ και χωρίς αλλαγές μπήκαν για το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες,με τον Πανιώνιο να μπαίνει και πάλι φουριόζος.


Μεγάλη ευκαιρία στο 56' για τον Πανιώνιο. Ο Ανσαριφάρντ έπιασε το σουτ με το δεξί μετά τη σέντρα του Φούντα και ο Κυριακίδης με το πόδι απομάκρυνε.

Η φάση του αγώνα στο 59' όταν ο Μασούντ πέτυχε γκολ από πολύ κοντά,που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών... κι έγραψε το 0-1.

Ομως μπορεί ο Μασούντ να μην καλυπτόταν, ωστόσο η μπάλα έφθασε σε αυτόν από αποτυχημένη απομάκρυνση παίκτη του Παναιτωλικού προς τα πίσω κι όχι από συμπαίκτη του!

Μετά το γκολ οι παίκτες του Παναιτωλικού πάγωσαν,ενώ οι του Πανιωνίου έβγαιναν πιο εύκολα μπροστά ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ.

Το οποίο ήρθε στο 74' και αμφισβητήθηκε κι αυτό σαν οφσάιντ... Φάουλ του Φούντα από αριστερά, η μπάλα όμως δεν βρήκε στο κεφάλι του Κόρμπου,όπως φάνηκε αλλά και πάλι παίκτη του Παναιτωλικού, έφτασε στον εκτεθειμένο Μασούρα, ο οποίος με σουτ από κοντά έκανε εύκολα το 0-2.

Αποδοκιμασίες και αποχωρήσεις οπαδών του Παναιτωλικού μετά από αυτή την εξέλιξη.

Στο 87' ο Φούντας απέφυγε τον Κυριακίδη και γύρισε,όμως ο Μύγας έδιωξε σε κόρνερ προ του Μασούντ.

Οπως και να 'χει ο Πανιώνιος κτίζει παράδοση αφού κέρδισε για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια μέσα στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο!

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει να χάνει ματς στο γήπεδό του,ενώ κερδίζει βαθμούς εκτός έδρας!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κούσας, Μουνιός(78'Κουτρουμάνος), Ρόσα(69' Ρότσα), Κλέσιο, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης(87' Παπουτσογιαννόπουλος), Μύγας, Χαντάκιας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας(88' Καθάριος), Ανσαριφάρντ(83' Σαββίδης), Σιώπης, Μπεν(71' Μασούρας), Βλάχος, Ρισβάνης, Μασούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: