Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Εφτασε η ώρα της Λοταρίας! Πως θα κερδίσετε τα 1.000 ευρώ από τις αποδείξεις - Πως θα δείτε αν είστε οι νικητές


Η Λοταρία για τις αποδείξεις είναι μια απλή υπόθεση για τους πολίτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κάνουν τις αγορές τους με κάρτα και ύστερα να ελπίζουν στη... θεά τύχη. Τα 1.000 ευρώ θα μοιράζονται κάθε μήνα σε 1.000 τυχερούς. Οι νικητές θα λαμβάνουν μήνυμα από το taxis.

Η Λοταρία κάνει σήμερα (εκτός απροόπτου) πρεμιέρα. Τα 1.000 ευρώ θα πάνε σε 1.000 καταναλωτές που πραγματοποίησαν αγορές με κάρτα κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Οι νικητές του συστήματος για τις ηλεκτρονικές αποδείξεις θα λάβουν σχετική ειδοποίηση και θα δουν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει στο taxis.
Τα χρήματα της λοταρίας των αποδείξεων θα είναι αφορολόγητα και δεν θα συμψηφίζονται με οφειλές που μπορεί να έχει στην εφορία ή στα Ταμεία ο κάθε καταναλωτής. Η ανακοίνωση των τυχερών θα γίνει με τον αριθμό ΑΦΜ και όχι με ονοματεπώνυμο.

Πως υπολογίζονται οι “λαχνοί”

Κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή (αγορές με πλαστικό χρήμα ή e-banking) θα εξασφαλίζει για τον φορολογούμενο έναν αριθμό ηλεκτρονικών λαχνών. Δηλαδή συγκεκριμένους κωδικούς λαχνών.
Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές που αφορούν μικρά ποσά δίνουν περισσότερους λαχνούς σε σχέση με τις μεγάλες αγορές.
Για παράδειγμα: Αν ένας φορολογούμενος αγοράσει από ένα κατάστημα με κάρτα προϊόντα αξίας έως 10 ευρώ θα λαμβάνει 10 λαχνούς.
Αν αγοράσει προϊόντα αξίας 20 ευρώ θα λαμβάνει 15. Και όσο αυξάνει η αξία της συναλλαγής τόσο θα μειώνεται αναλογικά ο αριθμός των ηλεκτρονικών λαχνών που θα του πιστώνεται.
Ο αριθμός των “λαχνών” θα γίνει με βάση την παρακάτω κλίμακα αξίας συναλλαγών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα:
– για συνολικό άθροισμα αξίας συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ τον μήνα, ένας λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.
– για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 2 ευρώ.
– για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 3 ευρώ.
– για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ.

Πως θα μάθετε εάν έχετε κερδίσει τα χρήματα

Οι φορολογούμενοι που θα κερδίζουν, θα λαμβάνουν ειδοποιητήριο μήνυμα. Θα είναι προσωποποιημένο και θα φτάνει στον λογαριασμό τους στο Taxis.
Τα 1.000 ευρώ θα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο Taxis.
Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών μετά την αποστολή του μηνύματος. Μέχρι τότε θα πρέπει να δηλώσουν κάποιον λογαριασμό, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης στο Taxis.
Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι επόμενοι δικαιούχοι. Δηλαδή οι κάτοχοι του 1ου, 2ου, κ.ά. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: