Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ξέσπασε στη Λάρισα 3 - 1 ο Παναιτωλικός (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε σήμερα στο Αγρίνιο την ΑΕΛ στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Super League.Η ομάδα του Αγρινίου προέρχονταν από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων κι ήθελε πάσι θυσία να επιστρέψει μετά από δύο μήνες στις νίκες.

Οι Λαρισαίοι αντίθετα ήθελαν να συνεχίσουν το σερί των καλών εμφανίσεων τους,αλλά τελικά υπέκυψαν 3-1.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και ευτύχισε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ.

Στο 12' γκολ για τον Παναιτωλικό:Ο Μοράρ πέρασε μόνος του στην περιοχή,έκανε το πρώτο σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε σε παίκτη της ΑΕΛ, στην επαναφόρα κέρδισε τον Μπόζοβιτς και με νέο σουτ πέτυχε το 1-0.(δείτε όλα τα γκολ εδώ)

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να παίζει επιθετικά και να απειλεί την εστία της ΑΕΛ με φυσική συνέπεια αυτή η υπεροχή του να καρποφορήσει.

Στο 34' δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό:Ενα εκπληκτικό σπριντ του Μάζουρεκ,που ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου,απέφυγε τους παίκτες της ΑΕΛ και έφτασε στην περιοχή απ' όπου έκανε το σουτ και έκανε το 2-0.

Στο 42' ο Λεοζίνιο έπιασε την κεφαλιά από τα αριστερά, η άμυνα του Παναιτωλικού δεν ήταν οργανωμένη καλά, ωστόσο ο Τσενάμο μπλόκαρε την μπάλα.

Τέλος ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να προηγείται 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τη Λάρισα πιο επιθετική,η οποία πολύ γρήγορα κατάφερε να μειώσει το σκορ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο 48' γκολ για την ΑΕΛ:Μετά από πάσα του Ναζλίδη, ο Λεοζίνιο μείωσε σε 2-1 με ωραίο πλασέ.

Αυτό το γκολ φόβισε τους παίκτες του Παναιτωλικού,ενώ έδωσε φτερά στους φιλοξενούμενους που έψαχναν διαρκώς ένα δεύτερο γκολ για να ισοφαρίσουν.

Η οπισθοχώρηση του Παναιτωλικού,η Λάρισα έπαιζε στο μισό γήπεδο,ανάγκασε τον Μάκη Χάβο να κάνει δύο αλλαγές για να δώσει ενέργεια στην επίθεση της ομάδας του.

Η είσοδος των Κλέσιο και Ρόσα έδωσε νέα πνοή στον Παναιτωλικό και στο τελευταίο εικοσάλεπτο έγινε ένα πολύ γρήγορο και ανοιχτό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να φτιάχνουν,αλλά και να χάνουν ευκαιρίες.

Οσο ο αγώνας πλησίαζε στο τέλος τόσο πιο όμορφο και γρήγορο παιχνίδι γίνονταν,αλλά γκολ δεν έμπαινε από καμία πλευρά.Και οι δύο θα μπορούσαν να έχουν τουλάχιστον από ένα γκολ ακόμα.

Και τελικά ήρθε για τον Παναιτωλικό στη λήξη του αγώνα (στο 93') το 3-1 με τον Ρόσα,σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής!

Νίκη ανάσα για τον Παναιτωλικό που εμφανίστηκε βελτιωμένος από προηγούμενες εμφανίσεις του,πέτυχε γκολ,αλλά και πάλι μόλις δυσκόλεψε η κατάσταση φάνηκε να πελαγώνει....

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσενάμο, Χαντάκιας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μοράρ(64' Κλέσιο), Ντίας, Μάζουρεκ(75′ Λόπες), Ρότσα και Μαρκόβσκι(68' Ρόσα).

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φαρκάς(84' Λαγός), Μασούρας, Άντονι, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Λεοζίνιο(89' Γιαννιτσάνης) και Κρίζμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: