Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Μάνδρα: Στους 23 οι νεκροί - Κατέληξε στο νοσοκομείο μια 82χρονη γυναίκα

Εντοπίστηκε το πρωί νεκρός και ο αγνοούμενος κυνηγός 

- Η σορός εντοπίστηκε στο χώρο του αμαξοστασίου - Πιθανότατα πρόκειται για τον κυνηγό που αγνοούνταν - Στους 23 οι νεκροί από την κακοκαιρία στη Μάνδρα - Έχασε τη μάχη μια 82χρονη γυναίκα - Νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας

Δυστυχώς ακόμη ένας νεκρός εντοπίστηκε στη Μάνδρα στο αμαξοστάσιο του δήμου. Οι νεκροί από την κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική είναι πλέον 23, καθώς έχασε τη μάχη και η ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλευόταν στη ΜΑΘ στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Εντοπίστηκε σορός στο αμαξοστάσιο

Η σορός, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε από υπαλλήλους του δήμου. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι από το σημείο αναδυόταν έντονη δυσοσμία και έτσι κλήθηκε άμεσα η πυροσβεστική για έρευνα.
Δεν διευκρινίζεται επίσημα εάν πρόκειται για τον αγνοούμενο κυνηγό, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για άλλο άτομο που αγνοείται.
Η σορός θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τη διαδικασία της αναγνώρισης.
Η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου πλάι στο φονικό ρέμα.
Στο ίδιο σημείο είχαν εντοπιστεί πριν από μία εβδομάδα άλλες τρεις σοροί. Όλοι οι νεκροί την ώρα της θεομηνίας βρίσκονταν στην παλιά εθνική οδό. Παρασύρθηκαν από το ορμητικό ρέμα και τα σώματά τους κατέληξαν στον χώρο του αμαξοστασίου, όπου ο χείμαρρος βρίσκει εμπόδιο.
Τόνοι από φερτά υλικά είχαν μεταφερθεί στο σημείο κάνοντας την διαδικασία του εντοπισμού των νεκρών εξαιρετικά δύσκολη.
Νεκρό άτομο  και ανασύρεται από εξωτερικό χώρο πλησίον του αμαξοστασίου του δήμου Μάνδρας Αττικής.

Νεκρή η γυναίκα που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας


Δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει. Σήμερα κατέληξε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση και μια 82χρονη γυναίκα.
Η γυναίκα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο αμέσως μετά τη θεομηνία, ωστόσο είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά από φερτά υλικά.
Η κατάστασή της παρέμενε επί ημέρες κρίσιμη και φαίνεται η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να αντέξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: