Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Εντυπωσιακή η αλληλεγγύη των Αγρινιωτών στους πληγέντες της Μάνδρας! (φωτο)


Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Δήμου Αγρινίου και των ανθρώπων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς οι χώροι του Παντοπωλείου ξεκίνησαν να γεμίζουν με προσφορές ειδών πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας.


Η εικόνα στην Δυτική Αττική επαληθεύει καθημερινά την βιβλική καταστροφή που έζησαν χιλιάδες κάτοικοι στη Δυτική Αττική, ενώ οι νεκροί αυξήθηκαν στους 21 με έναν ακόμη από περιοχή της Αχαΐας να αγνοείται.
Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, από το απόγευμα της Δευτέρας έως και χθες το μεσημέρι συνεχώς έσπευδαν Αγρινιώτες προσφέροντας ο καθένας σύμφωνα με τα περιθώρια και τις δυνατότητές του. Το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό, ενώ πολλά είναι και τα τηλεφωνήματα που λαμβάνουν οι άνθρωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου που ανέλαβαν την συγκέντρωση των προϊόντων.
sigkentrosi trofimon mandra agrinio
Τα αρμόδια στελέχη της Δημοτικής Αρχής, που καθημερινά αναμένουν την συνεισφορά του καθενός από τις 08.00 το πρωί έως και τις 08.00 το βράδυ στην οδό Βλαχοπούλου 13 (2641 3 63403, 2641 0 25392 και 6944 535 581) μέσα από την ενημέρωση προσπαθούν να ενεργοποιήσουν τους συμπολίτες μας, ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα, αδιάβροχα, γαλότσες, θερμαντικά μέσα κ.α. ώστε οι συνάνθρωποί μας στην περιοχή της Μάνδρας να αισθανθούν εμπράκτως την αλληλεγγύη που διακατέχει τους Έλληνες στα δύσκολα. Η κινητοποίηση στοχεύει στην ενεργοποίηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, σχολείων καθώς επίσης και άλλων φορέων της τοπικής κοινωνίας, αλλά και μεμονωμένα άτομα.
Στο μεταξύ, για την διευκόλυνση των πολιτών η Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου διαθέτει όχημα που θα παραλαμβάνει τις προσφορές, όσων αδυνατούν και θα τις μεταφέρει στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 26413 63403 – 63406 και 26410 25392.
Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: