Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Στον Εισαγγελέα για επιθέσεις σε βάρος υπαλλήλων στα Αη Βασιλιώτικα! (ηχητικό)


Σοβαρές καταγγελίες από τον Χρήστο Γκούντα – Έριξαν πέτρες σε σάρωθρο προκαλώντας υλικές ζημιές, προπηλάκισαν γυναίκα υπάλληλο

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα Αγρινίου, θα ζητήσει ο
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου Χρήστος Γκούντας, καταγγέλλοντας φαινόμενα επίθεσης εναντίον Δημοτικών Υπαλλήλων από μερίδα Ρομά στην περιοχή των Αη Βασιλιωτίκων.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Γκούντας στην εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» η κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει φτάσει στο απροχώρητο, ενώ προ ημερών, άγνωστοι πέταξαν πέτρες στο σάρωθρο του Δήμου προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ προπηλάκισαν γυναίκα υπάλληλο. 
Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, θα καταγγείλει στον Εισαγγελέα τα φαινόμενα εμπρησμών κάδων απορριμμάτων στο Αγρίνιο, ενδεικτικά, από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και σήμερα, έχουν καεί περισσότεροι από 90 κάδοι.
Όπως ανέφερε ο κ. Γκούντας:

gountas copy
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρήστος Γκούντας

«Καταγράφονται έντονα τελευταία φαινόμενα παρεμπόδισης του έργου της καθαριότητας του Δήμου και συγκεκριμένα των υπαλλήλων που απασχολούνται στο σάρωθρο, στα Αη Βασιλιώτικα. 
Οι υπάλληλοί μας πηγαίνουν στην περιοχή για να καθαρίσουν και παρεμποδίζονται από συγκεκριμένη ομάδα, πετώντας πέτρες και προπηλακίζοντας το προσωπικό. Τα φαινόμενα αυτά δεν μπορούν να συνεχιστούν και για το λόγο αυτό θα τα καταγγείλουμε στην Εισαγγελία
Πριν από 15 ημέρες είχαμε περιστατικό, όπου προκάλεσαν φθορές στο σάρωθρο και γυναίκα υπάλληλος του Δήμου δέχθηκε μπούλινγκ από ορισμένους. Έχουμε καταθέσει σχετική αναφορά στην Αστυνομική Διεύθυνση. Για το λόγο αυτό αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη. Επίσης θα ζητήσουμε την παρέμβαση του Εισαγγελέα για το φαινόμενο εμπρησμών κάδων απορριμμάτων, το οποίο δυστυχώς παρουσιάζει αυξητικές τάσεις. 
Ειδικότερα, από το τέλος Μαρτίου μέχρι και σήμερα έχουν καεί περισσότεροι από 90 κάδοι. Επίσης, ένα τρίτο θέμα, είναι το θέμα της αφαίρεσης ανακυκλώσιμο υλικού από τους κάδους. 
Το σημαντικότερο πρόβλημα επ’ αυτού είναι ότι διαχέονται σκουπίδια με αποτέλεσμα σε κάθε σημείο να δημιουργείται ένας μικρός σκουπιδότοπος, με συνέπεια να καθαρίζονται εις διπλούν οι κάδοι. Εμμέσως υπάρχει ζημία για το Δήμο Αγρινίου από την αφαίρεση του ανακυκλώσιμου υλικού».
Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: