Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

286 κρούσματα ρευματοκλοπών σε λιγότερο από ένα χρόνο στην Αιτωλοακαρνανία!

Τι δηλώνει ο Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Βελλής

«Πληγή» χαρακτηρίζει ο Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Βελλής, τις ρευματοκλοπές στην περιοχή. Μάλιστα, τα κρούσματα μπορεί να παρουσιάζονται σε κάθε τύπου εκμετάλλευση, αλλά «πρωταγωνιστικό ρόλο» φαίνεται πως έχουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος!

Η αύξηση των κρουσμάτων ρευματοκλοπών είναι μεγάλη, καθώς το 2016 είχαν παρουσιαστεί 221 διαπιστωμένες περιπτώσεις, ενώ μέχρι στιγμής το 2017 αγγίζουν τα 286! Υψηλοί είναι και οι αριθμοί των πιθανών περιπτώσεων που εξετάστηκαν ή ελέγχονται ακόμη.

Προ ημερών μάλιστα, η τοπική Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις σε περιοχή του Αγρινίου, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποίησε. Ο Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους πολίτες πως: «όποιος έχει κατά νου να προβεί σε ρευματοκλοπή ή δέχθηκε πρόταση από κάποιον ώστε να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια, θα πρέπει να γνωρίζει, πως αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί και όσος χρόνος και αν έχει παρέλθει οι συνέπειες, θα είναι συνέπειες».
vellis dedie
Ακόμη, ο κ. Βελλής επισήμανε: «οι ρευματοκλοπές είναι μια σύγχρονη πληγή. Έλεγχοι γίνονται τακτικά αλλά και έκτακτοι, βάσει στοιχειών που έχουμε και επεξεργαζόμαστε. Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί όποιος μπαίνει σε διαδικασία ρευματοκλοπής. Το φαινόμενο των ρευματοκλοπών, αφορά όλη την Αιτωλοακαρνανία και για κάθε είδους εκμετάλλευση. Οι πιο επίφοβες εκμεταλλεύσεις είναι αυτές των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Υπάρχουν αρκετά κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία που αφορούν καφενεία, ουζερί, καφετέριες κλπ. Μέχρι στιγμής σε όλη την Αιτωλοακαρνανία έχουν καταγραφεί 286 διαπιστωμένες περιπτώσεις ρευματοκλοπής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: