Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Πόλεμος για τις ευθύνες: Ο Μαυραγάνης “δείχνει” Δούρου κι αυτή το Δασάρχη,την πολεοδομία και τη Δήμαρχο,αντί να κάνουν όλοι μαζί χαρακίρι (βίντεο)

Παραιτηθείτε όσο ακόμα είναι καιρός

Οι νεκροί είναι 16, οι αγνοούμενοι έξι,οι τραυματίες 23 και στην πλάτη χιλιάδων κατοίκων των περιοχών που έπληξε η κακοκαιρία για ακόμη μια φορά ξέσπασε πόλεμος ευθυνών. 

Ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης
έδειξε την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και εκείνη με τη σειρά της τον Δασάρχη, την Πολεοδομία και τη Δήμαρχο της Μάνδρας...


Ακόμη μια φορά φταίνε οι άλλοι ή οι προηγούμενοι. Στο τέλος δεν θα φταίει κανείς άλλος από τον καιρό και τους κατοίκους που με νόμιμες άδειες έχτισαν πάνω σε ρέματα. Ενώ θρηνούμε θύματα και πριν ξεκινήσει η μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών ξέσπασε ο πόλεμος των ευθυνών.

Ο υφυπουργός Μεταφορών και υποδομών είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ότι η κύρια ευθύνη βαρύνει την Περιφέρεια, αποφεύγοντας για ευνόητους λόγους αναφέρει ονόματα.


Αμέσως μετά στην ίδια εκπομπή παρενέβη η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου,η οποία δήλωσε ότι δεν θέλει να συμμετάσχει στο “γαϊτανάκι” των ευθυνών, λέγοντας ωστόσο με τη σειρά της ότι όσο υπάρχουν δασαρχεία, πολεοδομίες και άλλες υπηρεσίες που δεν νομοθετούν αλλά απλά σχολιάζουν θα μετράμε πληγές.

Μάλιστα η Περιφερειάρχης “έδειξε” με τη σειρά τον Δασάρχη λέγοντας ότι η μελέτη που έμενε στα συρτάρια για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής ήταν στο συρτάρι του Δασάρχη από την περίοδο πριν η ίδια αναλάβει καθήκοντα.


Σχόλιο Ζείδωρον: Αν όλοι τους είχαν λίγη ΤΣΙΠΑ θα είχαν κάνει χαρακίρι από την πρώτη στιγμή που άρχισε να γίνεται γνωστή η τραγωδία στη Μάνδρα και στη Νέα Πέραμο...

Τα της γραφειοκρατίας κυρία Δούρου τα γνωρίζατε από πριν ακόμα αναλάβετε,όσο και την ύπαρξη της μελέτης,της οποίας το κόστος υλοποίησης ήταν μόνο 11 εκατομμύρια και όμως 4 ολόκληρα χρόνια δεν κουνήσατε το δαχτυλάκι σας.

Εστω αυτά που είπατε σήμερα στον Παπαδάκη και χτες στον Τσίπρα και στη Δικαιοσύνη σε ποιον τα είπατε και τι κάνατε μια ολόκληρη τετραετία για να παρακάμψετε τα εμπόδια και να μην θρηνούμε σήμερα 16 (για την ώρα) νεκρούς και μια πόλη ισοπεδωμένη;

Ντροπή και Αίσχος,πάρε το καπελάκι σου και τράβα σπίτι σου,μη βγαίνεις και προκαλείς τον κοσμάκη λέγοντας βλακείες.

Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: