Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ από το σωματείο "ΔΙΚΑΙΩΜΑ στη ΖΩΗ" για την αποτροπή πλειστηριασμού στο Αγρίνιο


Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" συνεχίζοντας τον αγώνα, καλεί όλους  (συλλογικότητες, φορείς, πολίτες και κινήματα), να συμπαρασταθούν, την Τετάρτη 29-11-2017 και ώρα 3.00 μ.μ. στα Δικαστήρια για την αποτροπή πλειστηριασμού ακίνητης περιουσίας συμπολιτών μας.
Με την προστασία των ΜΑΤ, ο συμβολαιογραφικός σύλλογος Αθήνας Πειραιά Αιγαίου και Δωδεκανήσου έγραψε την πιο μαύρη ιστορία του κλάδου. Με μια άκυρη και παράνομη διαδικασία επαναληπτικής συνέλευσης ο Ρούσκας, η κυβέρνηση και οι τραπεζίτες έσπασαν την αποχή.
Το παντεσπάνι στο τραπέζι αυτής της μειοψηφίας των συμβολαιογράφων θα είναι φτιαγμένο από τη φτώχεια, την πείνα και την εξαθλίωση του λαού. Ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν πρόκειται να αφήσουμε τη λαϊκή περιουσία στα χέρια τραπεζιτών και μεγάλου κεφαλαίου. Ο νόμος τους και οι αποφάσεις τους θα μείνουν στα χαρτιά.
Ο αυταρχισμός, τα πραξικοπήματα και οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που θυμίζουν σκοτεινά χουντικά χρόνια έχουν καταστεί τρόπος διακυβέρνησης της χώρας. Είναι η ώρα που ο λαός πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Οι σκηνές των εξώσεων από σπίτια, μαγαζιά και χωράφια που συνέβησαν στην Ισπανία, Αργεντινή κ.α., μας χτυπούν την πόρτα.
Μόνο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αντιμετωπίσουμε αυτή τη λαίλαπα που βιώνουμε.
Λέμε ΟΧΙ στους ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ και μη ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.
Λέμε ΟΧΙ  στην υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας.
Λέμε ΟΧΙ στην στέρηση των κοινωνικών αγαθών που δικαιούνται όλοι (ρεύμα, νερό, υγεία, εργασία, παιδεία).

Λέμε ΟΧΙ στην τρομοκρατία, στον εκφοβισμό και στις διώξεις των μελών των κινημάτων και του λαού.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: