Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Βασίλη Γιοβάνη

Είχε παντρευτεί πριν από ένα μήνα και ήταν πατέρας ενός αγοριού

Αυτή την ώρα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Λάππα κηδεύεται ο 32χρονος ηλεκτρολόγος και ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Βασίλης Γιοβάνης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες λίγο μετά το πρωινό του ξύπνημα.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του άτυχου νέου που είχε παντρευτεί πριν από ένα μήνα την αγαπημένη του Μαρία και ήταν πατέρας ενός μικρού αγοριού του Γιώργου, έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας και στην Πάτρα.

Πριν από μερικούς μήνες ο 32χρονος πέρασε περιπέτεια με την καρδιά του όμως φαινόταν ότι είχε βγει νικητής. Η καρδιά του φαίνεται ότι ήταν αυτή που τον πρόδωσε όμως χθες το πρωί βυθίζοντας στο πένθος όλους όσους τον γνώριζαν.

Ο Βασίλης είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο και ήταν πατέρας ενός μικρού αγοριού. Εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος.

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο ξαφνικά.Πιθανότατα τον πρόδωσε η καρδιά του.

Στο προφίλ του στο facebook του γράφουν αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

"Καλό ταξίδι φιλαράκι μου...δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω αποστάσεως,θα θυμάμαι όμως πάντα έναν γάλλο πισω στην άμυνα βουνό..Η ζωή είναι άδικη,σε πήρε πολυ νωρις πανω στην ευτυχία που ειχες με την οικογένειά σου!!"

Ακόμα μια δυσάρεστη είδηση ήρθε να μας συγκλονίσει. Ακόμα ένας δικός μας άνθρωπος, έφυγε ξαφνικά από την ζωή, μόλις στα 32 του χρόνια και πάνω στις καλύτερες οικογενειακές του ημέρες. Πόσο άδικο Θεέ μου, πόσο κρίμα. Ένα μεγάλο "γιατί". Καλό ταξίδι Βασίλη Γιοβάνη, ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, γράφει στη σελίδα του ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας.

http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: