Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Πάτρα: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του άτυχου ποδοσφαιριστή Σπύρου Αβράμη (φωτο & βίντεο)


Στην τελευταία του κατοικία μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης και πόνου, οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο 29χρονος ποδοσφαιριστής Σπύρος Αβράμης,ο οποίος έχασε χθες τη μάχη που έδινε για τη ζωή του,
νοσηλευόμενος για τρεις εβδομάδες στη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα, φίλοι, συναθλητές, φορείς, πήγαν για να τον αποχαιρετίσουν.





Τον συντρόφευαν στεφάνια των ομάδων που είχε παίξει.
Ο Σπύρος Αβράμης άφησε την τελευταία πνοή του, μετά από παραμονή τριών εβδομάδων στην ΜΕΘ. Ανέβασε υψηλό πυρετό και οι γιατροί αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του στην ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, που νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος, με τους οικείους του, να ελπίζουν να βγει από το νοσοκομείο υγιείς, αλλά…δυστυχώς τον έχασαν πρόωρα.

Ήταν ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Πάτραι, ενώ είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στις ομάδες Πανμοβριακός, Αχαϊκή, Περιβόλα, Ίκαρος Πετρωτού.

Ο Σπύρος Αβράμης ξεκίνησε από τους μικρούς του Πατραϊκού και στη συνέχεια είχε πολύ καλή ποδοσφαιρική πορεία, παίζοντας σε Ικαρο Πετρωτού, Φαραϊκό, Αχιλλέα Καμαρών, Αχαϊκή, Περιβόλα, Αρη Πατρών, Αχαιό, Πανμοβριακό, με τελευταία του ομάδα τον ΑΠΣ Πάτραι.

Ηταν επίσης από τους ιδρυτές της ομάδας μπιτς σόκερ Νάπολης Πατρών και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας, ενώ εργαζόταν στο ασφαλιστικό γραφείο του αδελφού του.
http://patrastimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: