Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Επιτέλους βαθμός στα Γιάννενα για τον Παναιτωλικό 1 - 1 (φωτο & βίντεο)


Στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε το απόγευμα το "φάντασμα" του Παναιτωλικού στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League.Το τελικό σκορ 1-1 σίγουρα τον αδικεί,αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο...

Παρά τις κάποιες αλλαγές που έκανε σήμερα ο Μάκης Χάβος
οι Αγρινιώτες παρουσιάστηκαν και πάλι σε πολύ κακή κατάσταση κυρίως στο πρώτο μέρος,χωρίς αρχή ,μέση και τέλος!

Μια ομάδα που σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο όχι μόνο δεν απείλησε τον Βελλίδη,αλλά ούτε καν πάτησε την περιοχή του ΠΑΣ.Αντίθετα στην επανάληψη βελτιώθηκε αισθητά και πέτυχε την ισοφάριση με τον Μοράρ που είχε μπει στο γήπεδο τρία λεπτά πριν.

Από την άλλη μεριά οι Γιαννιώτες πήραν από την έναρξη τα ηνία του αγώνα και με τον Ναδάλες οργανωτή και εκτελεστή των στημένων που έφερνε συνέχεια τον Κόντε σε θέση βολής ήταν μόνιμη απειλή για τον Τσενάμο.

Στο 22' ο ΠΑΣ έκανε το 1-0:Ο Μπουκουβάλας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά,ο Σολτάνι κατέβασε μέσα στην περιοχή τη μπάλα και με σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα του Τσέναμο.(δείτε το εδώ)

Και μετά το γκολ καμία αντίδραση από τον Παναιτωλικό,ενώ ο ΠΑΣ που ήλεγχε πλήρως το ματς είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ.

Τέλος ημιχρόνου ο ΠΑΣ προηγείται 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν χωρίς αλλαγές και μόλις στο 46' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Παναιτωλικό με τον Ρόσα να κάνει την ατομική ενέργεια αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε το σουτ του από τα όρια της περιοχής!Και αμέσως μετά στο 48' σουτ του Μαρινάκη έφυγε λίγο άουτ...

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο ζωηρός και στα πρώτα λεπτά φάνηκε να ισορροπεί το ματς και να παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες στην επίθεση σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσει το σκορ.

Τα λεπτά κυλούσαν με τον Παναιτωλικό να έχει την κατοχή της μπάλας και τον Μαρκόφσκι να μπαίνει στο 59' και να δίνει ύψος και δύναμη στην επίθεση,αλλά το γκολ παρέμεινε ζητούμενο!

Και στο 64' παραλίγο το 2-0,όταν  ο Κόντε έκανε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο και πέρασε άουτ!

Στο 69' ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με ένα καταπληκτικό γκολ του Μοράρ,ο οποίος με πλασεδάκι από  μακριά και πλάγια κρέμασε τον Βελλίδη,που δεν το περίμενε!

Στο 76' μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΣ: Έπειτα από κόρνερ του Ναδάλες, ο Μαυροπάνος έβαλε την προβολή η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε!

Στα υπόλοιπα λεπτά το ματς έγινε πολύ σκληρό,με πολλά νεύρα και οι κίτρινες διαδέχονταν η μία την άλλη...

Παρά τον πολύτιμο βαθμό που τσίμπησε ο Παναιτωλικός και σήμερα δεν ικανοποίησε τους οπαδούς του που αρκετοί βρέθηκαν και στα Γιάννενα.!

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Σκόνδρας(77' Κοζορώνης, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Μανθάτης, Λίλα, Γιάκος, Σολτάνι, Κόντε.

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Τσενάμο, Μαρινάκης(59' Μαρκόφσκι), Μιχάϊ, Χαντάκιας(74' Ροντρίγκες), Μύγας, Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρότσα, Ρόσα(66' Μοράρ), Μάζουρεκ, Ντίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: