Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΤΩΡΑ: Βρέθηκε κι άλλος νεκρός στην Μάνδρα - 22 τα θύματα από την φονική πλημμύρα

Η σορός εντοπίστηκε δίπλα στο αμαξοστάσιο του δήμου

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της σορού - Εντοπίστηκε 13 μέρες μετά την φονική κακοκαιρία.

Δίπλα στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας εντόπισε το πρωί
της Δευτέρας, 13 ημέρες μετά την κακοκαιρία, η Πυροσβεστική την σορό ενός άντρα και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσής του.

Ο αριθμός των νεκρών πλέον ανεβαίνει στους 22, ενώ μέχρι τώρα επισήμως η Πυροσβεστική αναζητούσε έναν 70χρονο άντρα, πρώην στρατιωτικό, που το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου που ξέσπασε η φονική κακοκαιρία βρισκόταν στην περιοχή για κυνήγι.

Αγνοούμενος ήταν ο κυνηγός Χρήστος Γεωργακόπουλος, μόνιμος κάτοικος Αθήνας με καταγωγή από το Σανταμέρι Αχαΐας.

Η σορός, μόλις ανασυρθεί από την Πυροσβεστική, θα μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου θα γίνει η αναγνώριση.

Οι φονικές πλημμύρες χτύπησαν την Μάνδρα και την Νέα Πέραμο τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου. Μέσα σε λίγες ώρες η πόλη υπέστη ανυπολόγιστες καταστροφές, με εκατοντάδες σπίτια και καταστήματα να έχουν υποστεί ζημιές, δρόμους να έχουν διαλυθεί και την λάσπη να έχει καλύψει τα πάντα.

Χρειάστηκαν μερικές ώρες για να γίνει γνωστό ότι από τις πλημμύρες υπήρχαν αρκετοί αγνοούμενοι, ενώ σταδιακά η Πυροσβεστική ξεκίνησε να ανασύρει πτώματα ανθρώπων που πνίγηκαν είτε στο δρόμο, είτε ακόμα και μέσα στα σπίτια τους.

Σήμερα, 13 ημέρες μετά και εάν επιβεβαιωθεί πως η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στον αγνοούμενο κυνηγό, φαίνεται πως ο μακάβριος κατάλογος κλείνει, με τραγικό απολογισμό 22 ανθρώπινες ζωές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: