Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Πλημμύρες στη Μάνδρα: Αγνοούμενος για έβδομη ημέρα ο Χρήστος Γεωργακόπουλος από την Αχαϊα

Η οικογένεια και οι δύσκολες στιγμές των ερευνών

Μια εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από την φονική - καταστροφική "επέλαση" του χειμάρρου στη Μάνδρα Αττικής, που μεταφράζεται μέχρι σήμερα σε 21 νεκρούς και έναν αγνοούμενο και την ολική καταστροφή εκατοντάδων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, μετατρέποντας την πόλη σε "φάντασμα".

Απο το πρωί της "μαύρης" Τετάρτης,"σταμάτησε" ο χρόνος και άρχισε και ο εφιάλτης για την οικογένεια του Χρήστου Γεωργακόπουλου, από το Σανταμέρι Αχαΐας. Του 70χρονου κυνηγού, που παραμένει αγνοούμενος για 7η ημέρα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ενώ στο τόπο των αναζητήσεων συνεχώς από το πρωί μέχρι και το βράδυ σε καθημερινή βάση, βρίσκονται συγγενείς του, συμμετέχοντας στην προσπάθεια ανεύρεσης του δικού τους ανθρώπου.

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ:

Στις δύσκολες καταστάσεις που είχαν να διαχειριστούν όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια και συγγενείς του, εκτός από τον πόνο και την αγωνία για την τύχη του 70χρονου, ήταν οι στιγμές οπότε εντοπίζονταν σοροί και ακολουθήσε η διαδικασία της αναγνώρισης. Η είδηση πως ο νεκρός δεν είναι ο δικός τους άνθρωπος τις πρώτες ώρες και ημέρες, της τραγωδίας, αποτελούσε "ανακούφιση" και ταυτόχρονα αναπτέρωνε τις ελπίδες για τον Χρήστο Γεωργακόπουλο.

«Ήξερε πολύ καλά εκείνα τα μέρη. Είχαν ξεκινήσει στις 4 το πρωί, όλοι μια παρέα από έξι άτομα. Την ώρα που ο χείμαρρος τους απείλησε, ανέβηκαν στα δέντρα για να σωθούν, αλλά ο γαμπρός μου πήγε να σώσει τα σκυλιά του. Τα αγαπούσε πολύ! Ήταν η ζωή του», ανέφερε στο tempo24.news, φορτισμένος συναισθηματικά ο γαμπρός του Χρήστος Φωτόπουλος, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σανταμερίου

Ο 70χρονος ζούσε μόνιμα στην Αθήνα. Ήταν εργολάβος οικοδομών παντρεμένος με έναν γιο. Η μεγάλη του όμως αγάπη ήταν το κυνήγι. Σοκαριστική ήταν η εικόνα που βρέθηκε το αυτοκίνητό του. «Είχε κοπεί στη μέση», περιγράφει ο κ. Φωτόπουλος

Στο Σανταμέρι της Αχαΐας προσεύχονται για τον Χρήστο Γεωργακόπουλο
http://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια: