Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τραγελαφικές καταστάσεις με το Κοινωνικό Μέρισμα στο Αγρίνιο!


Δεκάδες καταγγελίες στη «Σ» – Το σύστημα «διαβάζει» Έλληνες ως αλλοδαπούς, δεν αναγνωρίζει ΑΜΚΑ και εμφανίζει ασφαλισμένους ως ανασφάλιστους!

Τραγελαφικές καταστάσεις καταγράφονται και στο Αγρίνιο αναφορικά με τις αιτήσεις που κατατίθενται για την καταβολή του Κοινωνικού Μερίσματος σε όσους το δικαιούνται. 
Η «Σ» φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας, ενδεικτικά παραδείγματα όπου καταδεικνύουν το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί και την αθάνατη Ελληνική γραφειοκρατία.
Σε αρκετούς συμπολίτες μας, όπως καταγγέλθηκε στη «Σ» το σύστημα είτε εντοπίζει λάθος, είτε δεν αναγνωρίζει τον ΑΜΚΑ τους. Σύμφωνα με άλλες καταγγελίες, το σύστημα «διάβαζε» Έλληνες ως αλλοδαπούς, ενώ άνδρα με 30-35 χρόνια ασφάλισης τον εμφάνιζε ανασφάλιστο!

panagiotis-zisoglou
Ο Πρόεδρος των Λογιστών Αγρινίου Παναγιώτης Ζήσογλου

Περάσαμε πλέον στην ηλεκτρονική γραφειοκρατία. Βέβαια για πρώτη φορά στη χώρα μας επικοινωνούν – συνεργάζονται τέσσερα διαφορετικά συστήματα μαζί. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει τραγέλαφος. Έχουμε αρκετά παραδείγματα και σε τοπικό επίπεδο. Θα πρέπει βέβαια σε όσους έχουν διαπιστωθεί τέτοιου είδους προβλήματα, να τρέξουν να τα διορθώσουν καθώς υπενθυμίζω ότι η προθεσμία καταβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Μέρισμα, ολοκληρώνεται στις 12 Δεκεμβρίου. 
Φοβάμαι ότι σε περίπτωση που δεν προλάβουν και βέβαια δεν δοθεί παράταση, αρκετοί θα είναι αυτοί που δεν θα λάβουν τελικά το Μέρισμα» σημείωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» του «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» ο Πρόεδρος των Λογιστών Αγρινίου Παναγιώτης Ζήσογλου, δίνοντας μια σειρά από πολύτιμες συμβουλές στους δικαιούχους (αναλυτικά την συνέντευξη του κ. Ζήσογλου μπορείτε να την ακούσετε στους διαδικτυακούς ιστότοπους www.sinidisi.gr και www.agriniotimes.gr).
Έτσι λοιπόν, όπως πολύ εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε από τα παραπάνω, το… ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο γύρω από το «τέρας» της γραφειοκρατίας ζει και βασιλεύει…
Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: