Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Στους 21 έφτασε ο αριθμός των νεκρών στη Μάνδρα (βίντεο)


Ανεβαίνει στους 21 ο αριθμός των νεκρών στη Μάνδρα - Εξακολουθεί να αγνοείται ακόμη ένας άνθρωπος - Η σορός εντοπίστηκε κοντά στο ρέμα όπου είχαν εντοπιστεί άλλοι δύο νεκροί

Ο νεκρός εντοπίστηκε κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας. Κοντά στο σημείο αυτό, σε ένα μηχανουργείο εντοπίστηκαν ακόμη δύο σοροί.


Τη σορό εντόπισαν εργαζόμενοι του δήμου Μάνδρας που βρίσκονταν στο σημείο για εργασίες στο αμαξοστάσιο.

Δυστυχώς ακόμη δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος ενός ακόμη άνδρα που αγνοείται. Η λίστα των νεκρών μεγάλωσε. Πλέον τα θύματα της τραγωδίας είναι 21, ενώ εξακολουθούν να νοσηλεύονται 12 άτομα, ενώ κρίσιμη παραμένει η κατάσταση μιας ηλικιωμένης γυναίκα.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο για να ακολουθήσει η διαδικασία ταυτοποίησης.

Δυστυχώς φαίνεται ότι πρόκειται για ακόμη έναν από τους έως τώρα αγνοούμενους που παρασύρθηκαν από τα νερά στις καντίνες της παλιάς εθνικής οδού Ελευσίνας – Θηβών.

Ο χείμαρρος διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του. Όσοι βρέθηκαν στο σημείο την ώρα της νεροποντής παρασύρθηκαν επί τουλάχιστον πέντε χιλιόμετρα.

Υπάρχουν σοροί που βρέθηκαν ακόμη και στη θάλασσα, ωστόσο φαίνεται ότι στο σημείο όπου εντοπίστηκε σήμερα η σορός στο αμαξοστάσιο του δήμου αλλά και στο διπλανό μηχανουργείο τα νερά βρήκαν εμπόδιο και εκεί κατέληξαν τουλάχιστον τρεις άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: