Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Εντοπίστηκε ταχύπλοο με ναρκωτικά - Άγρια καταδίωξη από το Ιόνιο μέχρι την Κέα και πυροβολισμοί


- Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού είναι σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες καθώς εντοπίστηκε στην Κέρκυρα ταχύπλοο που ήταν φορτωμένο με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών - Το λιμενικό το εντόπισε στην Κέρκυρα
και άρχισε να το καταδιώκει μέχρι την Κέα που τελικά το ακινητοποίησε - Σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματίες - Συνελήφθησαν τρία άτομα

Μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr, εντοπίστηκε ταχύπλοο το οποίο ήταν φορτωμένο με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και είχε ως προορισμό την Αλβανία.

Το ταχύπλοο εντοπίστηκε στα ανοιχτά της Κέρκυρας και εκεί ξεκίνησε η καταδίωξη από το λιμενικό. Μάλιστα, σημειώθηκε ένα επεισόδιο καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς, ωστόσο, να τραυματιστεί κάποιος.

Το ελληνικό λιμενικό, τελικά, κατάφερε μετά από πολλές ώρες να ακινητοποιήσει το ταχύπλοο στα ανοιχτά της Κέας και ειδικά συνεργεία έχουν σπεύσει στο σημείο για να το ρυμουλκήσουν και να το μεταφέρουν στον Πειραιά.

Στο πλοίο, σύμφωνα με τις ίδιες, αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr, επέβαιναν ένας Έλληνας, ένας Αλβανός και ένας Τούρκος, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Και οι τρεις οδηγούνται στον Πειραιά για να προχωρήσει η έρευνα και να ανακριθούν. Να σημειωθεί πως το λιμενικό παρακολουθούσε εδώ καικαιρό το ύποπτο ταχύπλοο.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: