Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Σαρωτική νίκη του Παναιτωλικού 5-0 επί του Εργοτέλη και πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας (φωτο & βίντεο)


Ο Εργοτέλης υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό σήμερα το μεσημέρι στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και ήθελε μόνο τη νίκη για να πάρει την
πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.Αντίθετα ο Παναιτωλικός προκρίνονταν στη φάση των "16" ακόμα και με ήττα με 1-0.

Φαινομενκά οι Κρητικοί είχαν την κατοχή της μπάλας και μία υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο,χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Κυριακίδη.

Ο Παναιτωλικός μπορεί να βγήκε ελάχιστες φορές μπροστά στο πρώτο μέρος,αλλά ήταν πιο ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια,στο δε δεύτερο σαρωτικός και πήρε εύκολα την πρόκριση μέσα στην Κρήτη με 0-5 τερματίζοντας δεύτερος στον όμιλό του.

Μόλις στο 3' από πλάγια θέση ο Μοράρ με φαλτσαριστό σουτ πήγε να κρεμάσει τον Χανιωτάκη,όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 39' γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Μπεχαράνο έγινε κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά,έκανε το παράλληλο γύρισμα στην περιοχή, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απομακρύνουν σωστά, η μπάλα στρώθηκε στον Μάρκος Πάουλο Γκόμες και εκείνος με δεξί πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χανιωτάκη και άνοιξε το σκορ.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου Εργοτέλης - Παναιτωλικός 0-1

Σαρωτικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός,σε διάστημα 9 λεπτών πέτυχε ακόμα τρία γκολ και ένα στη λήξη του ματς και πέρασε πανηγυρικά στη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 65' το 0-2 για τον Παναιτωλικό: Ο Ρόσα με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντίας, διπλασίασε τα τέρματα του Παναιτωλικού.


Στο 66' τρίρο γκολ για τον Παναιτωλικό: Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο Παναιτωλικός πέτυχε και τρίτο γκολ, όταν ο Κλέσιο πήρε την μπάλα, βρέθηκε απέναντι από τον Χανιωτάκη, πλάσαρε με το δεξί και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Στο 74' τέταρτο γκολ για τον Παναιτωλικό:
Ο Βογιατζής δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, αυτή στρώθηκε στον Μάζουρεκ, ο οποίος σούταρε με το δεξί, νίκησε τον Χανιωτάκη και έκανε το 4-0 για την ομάδα του Αγρινίου.

Και στο 89' πέμπτο γκολ για τον Παναιτωλικό με τον Κλέσιο και πάλι:Δεύτερο γκολ του Κλέσιο, ο οποίος με δεξί πλασέ νίκησε τον Χανιωτάκη και έκανε το 5-0 για τον Παναιτωλικό. Φώναξαν για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης από τα αριστερά οι γηπεδούχοι.


Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Χανιωτάκης, Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μαζουλούξης, Εντιαγιέ(59' Εφορντ), Μανουσάκης, Ιατρούδης, Λυδάκης(66' Κυριακίδης), Κυριαλάνης, Δουλγεράκης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Χαντάκιας(55' λ.τ. Μιχάι), Τσοκάνης, Μύγας, Μπεχαράνο(70' Ρότσα),Μάρκος Πάουλο Γκόμες, Μοράρ(60' Μάζουρεκ), Ρόσα, Ντίαζ, Μπακούι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: