Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Δύσκολα ο Παναιτωλικός 2 - 1 τη Λάρισα (φωτο)


Επέστρεψε στις νίκες ο Παναιτωλικός επικρατώντας δύσκολα στο γήπεδό του της αρκετά καλής Λάρισας με 2-1

Σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές ο Παναιτωλικός χάρη σε ένα τέρμα του Μαρκόβσκι στο 85 πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην ΑΕΛ. Ουαρντά και Ναζλίδης τα άλλα τέρματα της αναμέτρησης.


Ενα κακό ποιοτικά παιχνίδι είδαν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΛ. Με 4-2-3-1 κατέβηκαν και οι δύο ομάδες σε αυτό το ματς με τις μάχες στο κέντρο και τα πολλά λάθη να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της αναμέτρησης.
Ο Γιάννης Ματζουράκης θέλησε να χτυπήσει από τα πλάγια με τους Ουαρντά και Λεντέσμα, ωστόσο η ομάδα του σε πολλά σημεία της αναμέτρησης δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Ξενοδόχοβ. Την ίδια ώρα στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει ψηλά, να κλέψει μπάλες και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις ειδικά με τον Αβραάμ.
Ο αγώνας είχε ελάχιστες καλές στιγμές με την αναμέτρηση να είναι από αυτές που θα  ξεχαστούν σύντομα.
Γήπεδο: Αγρινίου
Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
Βοηθοί: Τρίφων Πετρόπουλος, Δημήτριος Βεργέτης
4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Κούσα, Κλέζιο, Μάκο, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνη, Λεντέσμα, Φερέιρα, Ουάρντα και Τομανέ.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζα, Γιοβάνοβιτς,Φάρκας, Κόντορ, Φατιόν, Ποτουρίδη, Βαρέλα, Αβραάμ, Ναβάρο και Ναζλίδη.

Γκολ: 41΄Ουαρντά, 85' Μαρκόβσκι / 54' Ναζλίδης
Κάρτες:

Υπόθεση δύο λεπτών

Από τα πρώτα της αναμέτρησης το κυρίαρχο στοιχείο της ήταν οι δυνατές μονομαχίες. Η ΑΕΛ ήταν εκείνη που πατούσε καλύτερα και είχε την πρώτη καλή στιγμή του ματς. Ο Βαρέλα κέρδισε το φάουλ από τον Μάκο στο 4' με τον Ναζλίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη.
Από εκεί και πέρα για να δούμε κάτι αξιόλογο στην αναμέτρηση χρειάστηκε να περάσουν κάτι παραπάνω από 30 λεπτά. Ο Ουαρντά με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ξενοδόχοβ στο 39'. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε την σέντρα σουτ και ο Γιοβάνοβιτς στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ στη δεύτερη τελική της στο ματς

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Διαμαντόπουλος ήθελε να μην μπει στη διαδικασία να κιτρινίσει από νωρίς παίκτες. Έτσι, όμως που πήγαινε το ματς άργησε να το κάνει. Υπήρξαν πάρα πολλές δυνατές μονομαχίες και δεν ήθελε πολύ να ξεφύγει η κατάσταση.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Μαρκόβσκι ήταν εκείνος που σκόραρε το γκολ της νίκη για τον Παναιτωλικό, ο Κυριακίδης απέκρουσε το σουτ του Μαρουκάκη στο 88', αλλά ο Κλέσιο έκανε μία γεμάτη εμφάνιση και δικαιούται τον τίτλο του MVP.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο τρόπος με τον οποίο επηρέασαν από τους πάγκους το ματς οι δύο προπονητές. Ο Σάκης Τσιώλης με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έριξε στο γήπεδο τον Μαρουκάκη που έδωσε πνοή στην επίθεση της ομάδας τους, ενώ ο Ματζουράκης βάζοντας τον Κουτρομάνο δεξί μπακ και προωθώντας τον Κλέσιο στα χαφ άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Τα πολλά νεύρα και τα δυνατά μαρκαρίσματα από τους παίκτες των δύο ομάδων. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι ο Διαμαντόπουλος να αρχίσει να μοιράζει κίτρινες, δεν είδαμε ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: