Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Βόμβα μεγατόνων συγκλονίζει από χτες την Ελλάδα!!! (ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός...)


Με το που κρεμάστηκαν στα μανταλάκια χτες το μεσημέρι οι Κυριακάτικες εφημερίδες μία είδηση μόλις 18 λέξεων συγκλόνισε το πανελλήνιο και επισκίασε και τον ανασχηματισμό,με τον οποίον ο Τσίπρας πίστεψε πως θα τάιζε για μέρες κουτόχορτο το λαουτζίκο,αλλά και τη φτώχεια μας και την ανεργία μας!

Κι αυτό γιατί η είδηση είχε θέαμα,γκλαμουριά και πόνο... 
Ακόμα δύο χρυσοπληρωμένα τηλεοπτικά είδωλα γκρεμίστηκαν από το θρόνο τους μπροστά στα έκπληκτα μάτια της κυρά Μαρίκας,που παραλίγο να πάθει συγκοπή.

Τίτλοι τέλους για Λιάγκα - Σκορδά,έγραφε η Reallife,το ένθετο της Realnews και μόλις 18 λέξεις από κάτω: “Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα”.

Αυτό ήταν,τα τηλεπαράθυρα πήραν φωτιά και τα ψιλικατζίδικα και τα περίπτερα της γειτονιάς (όσα δεν έχουν βάλει ακόμα λουκέτο) δεν προλάβαιναν να πουλάνε χαρτομάντηλα,κρίμα που Σάββατο απόγευμα πια οι αποθήκες των χονδρεμπόρων ήταν κλειστές και δεν μπορούσαν να ξαναγεμίσουν τα ράφια τους με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν ελλείψεις σε χαρτί κουζίνας,αλλά και σε κωλόχαρτα,όπως άλλωστε το είχε προβλέψει και η Σοφία η Βούλτεψη για άλλο λόγο βέβαια....

Κλάμα και οι Τατιάνες που δεν έχουν εκπομπή το Σάββατο,συγκινημένος ο Φουρθιώτης με την πολιτιστική του ομάδα για την τύχη τους!

Αυτά....

ΑΣΧΕΤΟ: ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: