Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΤΡΑ: Θα πετάξουν τον "Τσίπρα" από την Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου


To καραβάνι της υγείας "πιάνει" ξεκινά σήμερα το πρωϊ στην Πάτρα. Αφετηρία της κινητοποίησης, που διοργανώνουν ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ,είναι το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, όπου θα υπάρχει σχετική συγκέντρωση από τις 7 πμ έως τις 08:30.

Στις 08:30 θα ξεκινήσει η πορεία ΔΙΑΣΩΣΗΣ του ΕΣΥ, μια πορεία που παιρνώντας από το κέντρο της πόλης μέσω των οδών ΓΟΥΝΑΡΗ και ΚΟΡΙΝΘΟΥ, θα κατευθυνθεί στην Υ.Πε και από εκεί θα συνεχίσει πρός την ΓΕΦΥΡΑ του ΡΙΟΥ όπου θα υπάρξει ένας μικρός αποκλεισμός κλπ.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν πολλά δρώμενα και χάπενινγκ.

Μάλιστα, μεταξύ όσων πρόκειται να γίνουν θα είναι και η ρήξη ομοιομάτων του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργείου Υγείας Ανδρέα Ξανθού, από την Γέφυρα στην θάλασσα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που εχει περιέλθει ο χώρος της υγείας !

"Σ΄ αυτήν την κινητοποίηση, που γίνεται για να αναδείξουμε τα προβλήματα του χώρου της υγείας της περιοχής μας, καλούμε να συμμετάσχουν και ει δυνατόν από την αφετηρία μας στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ αλλά και πολίτες της περιοχής μας", αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας".

http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: