Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ήμουν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών - Γιατί γελάτε;»!!!! (βίντεο)

Κι όμως δεν είναι ανέκδοτο

Αίσθηση και πολλά γέλια στην Βουλή προκάλεσε χτες το βράδυ η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ανταπάντησή του στον Νίκο Βούτση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε το αμίμητο:
"ήμουν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών από την Χούντα και έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην εξορία"!!!!. Απόρησε μάλιστα το παλικάρι, απευθυνόμενος προς βουλευτές των άλλων κομμάτων "γιατί γελάτε;".

Για την ιστορία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου  του 1968,όπερ σημαίνει ότι "συνελήφθη" κιόλας κατά τη διάρκεια της χούντας (κάτι που δεν το επικαλέστηκε χτες)!!!

Στο διάστημα εκείνο η οικογένεια Μητσοτάκη ήταν ήδη σε κατ' οίκον περιορισμό (άρα και ο Κυριάκος "πολιτικός κρατούμενος" στο σπίτι του!!!), μετά την εκδήλωση του στρατιωτικού πραξικοπήματος τον Απρίλιο του 1967.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δραπέτευσε τον 15αύγουστο του 1968 για το Παρίσι. Λίγο καιρό αργότερα πήγε να τον βρει στην γαλλική πρωτεύουσα και η οικογένειά του(αλήθεια πως τους επέτρεψε η χούντα να φύγουν αφού ήταν κρατούμενοι και να πάνε να συναντήσουν έναν δραπέτη;).

Εκείνη την εποχή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε δηλώσει στα ξένα Μέσα ότι ο γιός του ήταν έξι μηνών και ίσως ο νεότερος πολιτικός κρατούμενος στον κόσμο και χτες το θυμήθηκε ο Κυριάκος κι έγινε της τρελής στη Βουλή!

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: