Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Η «ζούγκλα» της Καμαρούλας!

Τουλάχιστον ένα μήνα το γνωρίζουν οι αρμόδιοι, χωρίς όμως να υπάρξει λύση

Σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια τους, κάτοικοι της Καμαρούλας Αγρινίου έχουν μια μικρή «ζούγκλα» από ξεραμένα δένδρα, τα οποία είχαν κοπεί κατά την περίοδο που ο Δήμος Αγρινίου έκοβε ή περιποιούνταν δένδρα σε όλη την έκταση του Δήμου.

Τότε (πριν από περίπου ένα μήνα) οι κάτοικοι ζήτησαν από τα συνεργεία του Δήμου να κόψουν και τα εν λόγω δένδρα, τα οποία ήταν γερασμένα και είχαν πάρει επικίνδυνη κλίση, όπως και έγινε.

Τα μέρη των δένδρων που έπεσαν στον αγροτικό δρόμο καθαρίστηκαν απευθείας από τα συνεργεία, ενώ εν συνεχεία απομακρύνθηκαν και τα υπόλοιπα κομμάτια των δένδρων, χωρίς όμως να απομακρυνθούν τα κλαδιά που είναι κοντά σε σπίτια, τα οποία ξεράθηκαν και αποτελούν αιτία ανησυχίας για τους κατοίκους για πιθανή εκδήλωση πυρκαγιάς.

Όμως, αρκετά από τα σπίτια έχουν ένα λόγω επιπλέον να ανησυχούν, αφού οι ιδιοκτήτες τους έχουν στις αποθήκες τους, που «επικοινωνούν» με τα ξεραμένα κλαδιά, ξύλα και πετρέλαιο στους καυστήρες τους!

Έτσι λοιπόν ενημέρωσαν επανειλημμένα τους αρμόδιους, ενώ για το τυπικό του ζητήματος, ένας εξ’ αυτών κάλεσε και στον πενταψήφιο αριθμό του Δήμου (15194) για να ενημερώσει για το ζήτημα.

Το τηλεφώνημα έγινε στις 23 Ιουνίου, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να υπάρχει αποτέλεσμα. Το ακριβές σημείο είναι στο δρόμο απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που ανηφορίζει προς τα της διασταύρωση των Δύο Ρεμάτων ή της Αγίας Μαρίνας εντός 50 μέτρων αριστερά στον τσιμεντένιο ανηφορικό δρόμο.

2 ξεραμένα κλαδιά
1 ξεραμένα κλαδιά
Κων/νος Χονδρός
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: