Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Ένταση στο Μεσολόγγι,γλίτωσαν οι Πελάδες (φωτο & βίντεο)


Για 4η φορά η προσπάθεια κατεδάφισης των Πελάδων στην Τουρλίδα Μεσολογγίου από συνεργείο ακυρώθηκε χάρη στους ιδιοκτήτες οι οποίοι μπήκαν μπροστά στους εργάτες και δεν τους άφησαν να πραγματοποιήσουν την εντολή κατεδάφισης.

Αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει την πρόσβαση προς την πελάδα που επρόκειτο να γκρεμιστεί πρώτη αλλά οι κάτοικοι κατάφεραν και ανέβηκαν σε αυτή από την θάλασσα.

Υπήρχαν φραστικές έντονες αντιπαραθέσεις με τους κατοίκους να εκφράζουν την απορία γιατί να γκρεμιστούν οι παραδοσιακές πελάδες που είναι και η ταυτότητα της πόλης.Τελικά οι εργάτες αποχώρησαν και οι ιδιοκτήτες των πελάδων αυτή την ώρα συζητούν για τις κινήσεις που πρόκειται να κάνουν από εδώ και πέρα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
1pelades_messolonghi_onairnews2pelades_messolonghi_onairnews3pelades_messolonghi_onairnews4pelades_messolonghi_onairnews5pelades_messolonghi_onairnews6pelades_messolonghi_onairnews7pelades_messolonghi_onairnews8pelades_messolonghi_onairnews9pelades_messolonghi_onairnews10pelades_messolonghi_onairnews11pelades_messolonghi_onairnews
http://www.onairnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: