Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Τραγωδία στα Γιάννενα: 4 νεκροί σε δύο τροχαία

Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Τραγωδία στην άσφαλτο της εθνικής οδού Ιωαννίνων - Αθήνας. Συγκλονίζουν τα δάκρυα των δύο παιδιών, που είδαν τον πατέρα τους, να υποκύπτει στα τραύματά του...

Νωρίτερα ακόμα 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που σημειώθηκε επίσης στο νομό Ιωαννίνων.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 18.00 το απόγευμα, στο12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων - Αθηνών κοντά στη διασταύρωση Μπιζανίου όταν οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, κάτω απο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. 

Το όχημα βγήκε από τον δρόμο και μετά από τρελή πορεία "προσγειώθηκε"σε παρακείμενο αγρόκτημα. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Τροχαίας Ιωαννίνων. Μέσα εκτός από τον άτυχο πατέρα που οδηγούσε, βρίσκονταν τα δύο του παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Χατζηκώστα.
ΦΩΤΟ από epirus-tvΦΩΤΟ από epirus-tv
ΦΩΤΟ από epirus-tvΦΩΤΟ από epirus-tv
ΦΩΤΟ από epirus-tvΦΩΤΟ από epirus-tv
Τα παιδιά φέρουν ελαφρά τραύματα αλλά εμφανώς σοκαρισμένα, καθώς ο 60χρονος οδηγός και πατέρα τους σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια τους .Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ήταν συνταξιούχος αστυνομικός

Τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς νωρίτερα

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους το πρωί, σε μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού 'Ασσου - Πολυστάφυλου, στα όρια των Νομών Ιωαννίνων και Πρέβεζας. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 62χρονος πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι. 

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν ο 62χρονος οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, ο οδηγός του δεύτερου οχήματος ηλικίας 75 ετών και η 71χρονη σύζυγος του. 

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα αλλά ήταν αργά για τα τρία άτυχα άτομα. 

Απεγκλωβίστηκαν από τις λαμαρίνες των δύο αυτοκινήτων, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τους επαναφέρουν στη ζωή...
Πηγή: epirus-tv - Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: