Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ακόμα ένας ακόμη ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του στη θάλασσα


Δεν έχουν τέλος οι θάνατοι ηλικιωμένων ανθρώπων στα νερά της Αιτωλοακαρνανίας! Σήμερα στις 10 το πρωί ένας ακόμη ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του στη θάλασσα την ώρα που έκανε μπάνιο.

Πρόκειται για έναν 85χρονο ο οποίος είχε πάει για μπάνιο με τη σύζυγό του στην παραλία της Αγίας Τριάδας στο Μεσολόγγι. Ενώ κολύμπησε βγήκε στη στεριά, φόρεσε τα ρούχα του, όπως είπαν άλλοι λουόμενοι και κάθισε στην άκρη της θάλασσας.

Κάποια στιγμή, έπεσε μέσα στο νερό χωρίς τις αισθήσεις του. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του, ο οποίος ενδεχομένως να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί πολλοί θάνατοι στη θάλασσα που πιθανά να μην οφείλονται σε πνιγμό, αλλά σε παθολογικά αίτια, καθώς πρόκειται για ηλικιωμένους που συνήθως αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Γι’ αυτό πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα και να συμβουλεύονται το γιατρό τους αν μπορούν να κάνουν μπάνιο και ποιά μέτρα χρειάζεται να παίρνουν για να είναι ασφαλείς.
www.aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: