Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Αγωνία για 75χρονο Αγρινιώτη που αγνοείται από την περασμένη Κυριακή

Βρέθηκε το αυτοκίνητό του σε περιοχή της Άρτας

Μεγάλη αγωνία επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην οικογένεια ενός 75χρονου Αγρινιώτη τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την Κυριακή το απόγευμα. Ο λόγος για τον Θανάση Γκούστα κάτοικο Αγίου Θωμά Αγρινίου. 

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ο 75χρονος ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του για το Πάπιγκο Ιωαννίνων, όπου βρισκόταν σε διακοπές η σύζυγός του μαζί με άλλα συγγενικά τους πρόσωπα.

Μάλιστα φαίνεται ότι δεν γνώριζαν ότι ο 75χρονος ταξίδευε από το Αγρίνιο προς τη συγκεκριμένη περιοχή. Στη διαδρομή ωστόσο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μίλησε στο τηλέφωνο με τον αδερφό του ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία, και αυτός ήταν που ενημέρωσε τους υπόλοιπους για το ταξίδι του Θανάση Γκούστα.

Η οικογένεια όπως ήταν φυσικό επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, οι οποίες μετά από επισταμένες έρευνες εντόπισαν το αυτοκίνητο του 75χρονου σε περιοχή της Άρτας (κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο), ξεκλείδωτο, με τα κλειδιά στη μηχανή καθώς, το κινητό του τηλέφωνο, διάφορα ρούχα του εξαφανισθέντα Αγρινιώτη, χωρίς όμως ο ίδιος να βρίσκεται στο σημείο.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, σε συνεργασία των Αστυνομικών Αρχών της Ηπείρου και της Ακαρνανίας. Ο Αθανάσιος Γκούστας έχει ύψος 1.68 και αδύνατος προς μέτριος.

Νίκος Αγγελόπουλος
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: