Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Τραγωδία στον Πύργο: 20χρονος μπήκε σε καβγά να τους χωρίσει και δέχθηκε πυροβολισμό!

Σε επεισόδιο μεταξύ νεαρών πυροβολήθηκε από τον πατέρα του ενός

Τραγική κατάληξη είχε η διαμάχη δύο νεαρών στο Σκουροχώρι του δήμου Πύργου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, με θύμα έναν 20χρονο, που ήταν παρών στον καβγά και προσπάθησε να τον σταματήσει...

Το θύμα πυροβολήθηκε από τον πατέρα του 27χρονου που
ενεπλάκη στο επεισόδιο, με καραμπίνα από κοντινή απόσταση και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο Πύργου... Ο 56χρονος δράστης που συνελήφθη από τους αστυνομικούς υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το παλικάρι, αλλά προσπάθησε να πυροβολήσει για εκφοβισμό…

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και πληροφορίες του ilialive.gr από το ρεπορτάζ στον τόπο του εγκλήματος, όλα συνέβησαν περίπου στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Το θύμα ακολούθησε έναν φίλο του στο σπίτι του 27χρονου γιου του δράστη, λόγω μιας διαμάχης που υπήρχε για μία κοπέλα μεταξύ του πρώτου και του γιου του δράστη, όπως ανέφεραν στο ilialive.gr και πρόσωπα που βρέθηκαν στιγμές μετά το κακό στο σημείο.

Οι δύο νεαροί μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του γιου του δράστη και ο ένας άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί του. Επάνω στην ένταση και την αναστάτωση βγήκε ο δράστης να δει τι συμβαίνει. Όταν αντιλήφθηκε πως ο γιος του έχει έρθει στα χέρια με το φίλο του θύματος, πήγε και πήρε την καραμπίνα - με σκοπό όπως φέρεται να υποστήριξε - να πυροβολήσει για εκφοβισμό.

Στο μεταξύ το θύμα και ένας φίλος του γιου του δράστη που βρισκόταν επίσης στην αυλή, προσπάθησαν να χωρίσουν τα παλικάρια που διαπληκτίζονταν έντονα. Το θύμα κράτησε το γιο του δράστη και τότε ήταν που ο πατέρας φέρεται να πυροβόλησε τον 20χρονο.

Τα σκάγια από την καραμπίνα, βρήκαν το θύμα στο στήθος. Το παλικάρι κατέρρευσε αιμόφυρτο στο έδαφος, λίγα μέτρα πιο πέρα από το σημείο που δέχθηκε τον πυροβολισμό.

Άμεσα τόσο από την οικογένεια του δράστη όσο και περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Πύργου, όπου και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε εγχείριση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα του.Όμως δεν άντεξε και υπέκυψε…

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια: