Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Έσκασε η βόμβα.. στο πρωτοδικείο η ΑΕ Μεσολογγίου


Στο πρωτοδικείο αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες η ΑΕ Μεσολογγίου μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις που διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα.

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες και μετά την αρνητική εξέλιξη που
υπήρξε για την συγκρότηση διοικητικού σχήματος στην τελευταία γενική συνέλευση τις 13/7 άνθρωποι της απερχόμενης διοίκησης με την συνδρομή και νέων μελών προσπάθησαν και ήρθαν σε επαφή με ποδοσφαιριστές από το Μεσολόγγι που έχουν τιμήσει με την παρουσία τους την φανέλα της ΑΕΜ, ώστε να μπορέσουν να δουν αν μπορεί να υπάρξει κάποιος δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Η συνάντηση έγινε πριν μια εβδομάδα χωρίς όμως να μπορέσει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δυο πλευρές, που θα έβαζε σίγουρα την ομάδα σε μια νέα τροχιά ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Παρά την μια ακόμη αρνητική εξέλιξη έγιναν προσπάθειες και αυτές τις ημέρες ώστε να γίνουν συζητήσεις με παίκτες για ανανεώσεις αλλά και νέες προσθήκες με το γενικό απολογισμό να είναι αρνητικός, καθώς όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι απαιτήσεις και οι αξιώσεις των παικτών χαρακτηρίστηκαν από τα μέλη του συμβουλίου ως επιεικώς απαράδεκτες για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της εποχής.

Στο ρεζουμέ της υπόθεσης, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν και με γνώμονα ότι δεν υπάρχει θέληση από καμία πλευρά και αδιαφορία για την επόμενη ημέρα, αποφασίστηκε τις προσεχείς ημέρες και αφού η απερχόμενη διοίκηση πληρώσει το παράβολο για την συμμετοχή και το πρόστιμο από την προηγούμενη χρόνια που εκκρεμεί στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, η ομάδα θα πάει στο πρωτοδικείο.

Ο Αύγουστος αναμένεται καυτός για ακόμα ένα καλοκαίρι για την ιστορική ομάδα του Μεσολογγίου.
http://aitosports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: