Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ηλεία: Θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και κόρης στα Δουνέικα


Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση πατέρα και κόρης στα Δουνέικα Αμαλιάδας από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας 68 ετών και η κόρη 44 ετών που παραθερίζουν στην περιοχή μαζί με την μητέρα, απο την Αθήνα, εξαφανίστηκαν όταν πήγαν να ανάψουν ένα κερί στην Αγία Μαρίνα παραμονή της εορτής στα Δουνέικα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πατέρας και κόρη πήγαν στην εκκλησία, όμως όταν έφυγαν για να επιστρέψουν στο σπίτι τους χάθηκαν. Η μητέρα μαζί με συγγενείς και φίλους αναζήτησαν μάταια τον πατέρα και την κόρη και το απόγευμα της Κυριακής δηλώθηκε και επίσημα στην Αστυνομία η εξαφάνιση καθώς είχαν περάσει πλέον 24 ώρες χωρίς να δώσουν ίχνη ζωής.

Οι Αρχές ερεύνησαν και στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον Αττικής, μήπως έχουν μεταβεί εκεί, όμως χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Πλέον οι Αρχές ερευνούν στην περιοχή της Ηλείας, ενώ έχει δοθεί σήμα της εξαφάνισης και σε άλλες περιοχές. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συνέβη. Πατέρας και κόρη εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητό τους και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Νεότερη ενημέρωση 14:42

Ο Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η κόρη του Ελένη, ηλικίας 68 και 44 ετών αντίστοιχα αγνοούνται απο το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες έφυγαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας Huyndai Accent χρώματος γκρι, απο το χωριό προς άγνωστη κατεύθυνση. Δεν έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα. Ο πατέρας έχει ύψος 1.75μ. κανονική σωματική διάπλαση, γκρίζα κοντά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε κοντό καφέ παντελόνι, μπλέ μπλουζάκι με άσπρες ζωγραφιές και μαύρα παπούτσια.

Η κόρη έχε ύψος 1.70μ. κανονική σωματική διάπλαση, ξανθά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε ολόσωμη μαύρη φόρμα με καφέ πέδιλα. Μάλιστα έπρεπε να λαμβάνει τακτικά φαρμακευτική αγωγή, που όμως δεν έχει μαζί της. Η οικογένεια βρισκόταν για 15 ημέρες στην περιοχή για διακοπές σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Όμως χωρίς εμφανή αιτία μια ημέρα πριν φύγουν, πατέρας και κόρη εξαφανίστηκαν. Η κόρη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Απο την Παρασκευή προετοιμάζονταν για την αναχώρησή τους και επιστροφή στην Αθήνα.

Είχε γεμίσει ο 68χρονος το ρεζερβουάρ με βενζίνη και η μητέρα ετοίμαζε τα πράγματα τους. Έως τώρα οι έρευνες απο τις αστυνομικές αρχές στην περιοχή, αλλά και της μητέρας με τους συγγενείς της έχουν αποβεί άκαρπες...
http://www.ilialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: