Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Η Αμβρακία Κωστακιών στη Γ' Εθνική,0-1 στη Ναύπακτο - 3 δοκάρια ο Ναυπακτιακός Αστέρας (φωτο & βίντεο)

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94') ο Ναυπακτιακός Αστέρας που κυνηγούσε από την αρχή του αγώνα το γκολ το δέχτηκε από τον Μαγκάκη της Αμβρακίας Κωστακιών, η οποία έτσι ανέβηκε πανηγυρικά στην Γ' Εθνική κατηγορία,αφού νίκησε και μέσα στη Ναύπακτο 0-1 .

Σε ένα παιχνίδι γκραν γκινιόλ μέχρι τη λήξη του η Αμβρακία έπαιξε για να μην ηττηθεί και τα κατάφερε τελικά να κλέψει το παιχνίδι,ενώ ο Ναυπακτιακός Αστέρας πέρα από το άγχος του γιατί ήθελε μόνο νίκη, πάλευε και με τα δοκάρια,τρία συνολικά.

Ακυρώθηκε κι ένα γκολ  ως οφσάιντ του Δημητρακόπουλου στο 64' για τον Ναυπακτιακό Αστέρα,που σήμερα δεν τον ήθελε η μπάλα.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς (82΄ Αδραχτάς), Καραγιάννης, Φλέγκας, Ζαχαρόπουλος (74΄ Πιστιόλης), Καλαβρουζιώτης, Δημητρακόπουλος, Θεοχάρης, Ανδριτσόπουλος, Καμμένος, Μιχαλόπουλος (57΄ Ψυχογιός).

ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσσος, Μπεζεβέγκης, Τσόλκας, Παπαρούνης, Λύτος (77΄ Μαγκάκης), Γούλας, Παππάς, Σιδηρόπουλος, Νταλάκας (90΄ Μανοδήμος), Σταμούλης (65΄ Βερλέκης).

Στη λήξη του αγώνα έγιναν μικροεπεισόδια,που με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και της Αστυνομίας δεν πήραν έκταση.

Μαζί με την Αμβρακία Κωστακιών ανέβηκε και ο Τηλυκράτης Λευκάδας.
Ο Ναυπακτιακός Αστέρας δεν κατάφερε να πάρει ένα εκ των δύο εισιτηρίων ανόδου κι έτσι θα αγωνίζεται και του χρόνου στην Α' Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα,που μετέδωσε το http://www.nafpaktianews.gr/










Δεν υπάρχουν σχόλια: