Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στηρίζει την έρευνα κατά της άνοιας


«Στηρίζουμε την έρευνα κατά της άνοιας του ομίλου ΟΤΕ-Cosmote!

Κατεβάζουμε το –δωρεάν- παιχνίδι στο smartphone ή tablet μας και παίζουμε για καλό σκοπό!!!

Apple App Store: https://itunes.apple.com/us/app/sea-hero-quest/id1111510131?ls=1&mt=8

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glitchers.seaheroquestgreece

2 λεπτά παιχνιδιού ισοδυναμούν με 5 ώρες επιστημονικής έρευνας

Play the game & spread the word!»

ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Τηλ:26410-26400
e-mail: info_agr@elepap.gr

Λίγα λόγια για το Mobile Game κατά της άνοιας
To Sea Hero Quest είναι ένα μοναδικό Mobile Game, το πρώτο παιχνίδι για καλό σκοπό παγκοσμίως. Συμβάλει στην έρευνα κατά της άνοιας καθώς βοηθάει τους επιστήμονες να κατανοήσουν πώς πλοηγείται ο ανθρώπινος εγκέφαλος στο χώρο, αποκωδικοποιώντας τις αποφάσεις που παίρνουμε παίζοντας το Sea Hero.

Είναι εντυπωσιακό πως 2 λεπτά παιχνιδιού ισοδυναμούν με 5 ώρες επιστημονικής έρευνας. Με τη συμβολή όλων μας, θα δημιουργηθεί η μεγαλύτερη crowd sourced βάση δεδομένων για την πλοήγησή μας στο χώρο, ένα από τα πρώτα πράγματα που επηρεάζονται από την άνοια.

Η άνοια απασχολεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αλλάζει ριζικά την καθημερινότητα τόσο των ανθρώπων που ζουν με αυτή, όσο και των οικείων τους, της οικογένειάς τους. Μόνο στην Ελλάδα, 197.000 άνθρωποι είχαν άνοια το 2015, ενώ προβλέπεται ο αριθμός αυτός να φτάσει στις 354.000 έως το 2050.

Συμβάλετε και σεις κάνοντας γνωστή τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία στους συνεργάτες και τους συναδέλφους σας, τους γνωστούς, τους φίλους και την οικογένειά σας, αξιοποιώντας και τα προσωπικά σας social media accounts.

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το παιχνίδι που προέκυψε από τη συνεργασία του Ομίλου Deutsche Telekom με τον βρετανικό κοινωφελή οργανισμό Alzheimer's Research, το University College του Λονδίνου (UCL), το University of East Anglia (UEA) και την εταιρία ανάπτυξης ηλεκτρονικών παιχνιδιών Glitchers, επισκεφτείτε το www.seaheroquest.gr.