Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 οι Κορασίδες - Βασικό στέλεχος η Ρούλα Πούλιου από τα Όχθια! (φωτο)


Την πρόκρισή της στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2017 πανηγυρίζει ήδη η Εθνική Ομάδα των Κορασίδων,στην οποία βασικό στέλεχος είναι και η δικιά μας Ρούλα Πούλιου από τα Οχθια.

Οι νεαρές διεθνείς μας επικράτησαν 2-0 της Μάλτας και εξασφάλισαν το εισιτήριο της πρόκρισης πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους στον 2ο όμιλο της πρώτης προκριματικής φάσης.Σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν η Παλαμά στο 24ο λεπτό και η Καραπέτσα στο 31ο λεπτό.

Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική μας την Τρίτη 11/10/2016, στο ματς που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου, η Σουηδία, η οποία επίσης προκρίθηκε στην elite round μετά τη νίκη της επί του Μαυροβουνίου με 2-1.

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση- Κωνσταντινίδου (49' Καλδή), Χριστοδούλου, Κατιρτσίδου, Πατερνά, Παλαμά, Καραπέτσα, Πούλιου, Γεωργαντζή, Δρακωνακη (70' Λουκά), Στράντζαλη (64' Βλασοπούλου).

Στον πρώτο αγώνα της η Εθνική μας νίκησε με 4-0 το Μαυροβούνιο

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του UEFA Women U-17 EURO 2017 η Εθνική Κορασίδων, επικρατώντας της αντίστοιχης ομάδας του Μαυροβουνίου με 4-0

Οι νεαρές διεθνείς μας ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησαν δίκαια των αντιπάλων τους. Μεγάλη πρωταγωνίστρια για την Εθνική Κορασίδων η Γεωργαντζή η οποία πέτυχε χατ-τρικ (7ο, 32ο και 40ο λεπτό).

Το άλλο γκολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πέτυχε η Καραπέτσα στο 79ο λεπτό. Στον άλλον αγώνα του ομίλου η Σουηδία νίκησε 3-0 την Μάλτα.

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση- Χριστοδούλου, Κατιρτσίδου, Πατερνά, Παλαμά, Καραπέτσα, Τσιακλίδου (63' Κωνσταντινίδου), Πούλιου, Γεωργαντζή (50' Ακριβούλη), Δρακωνακη (75' Κοπέλου), Στράντζαλη).

Η διεθνής μας Ρούλα Πούλιου από τα Όχθια!

Οπως διαβάζουμε στο iaitoloakarnania.gr/ η Ρούλα Πούλιου, αθλήτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Μεσολόγγι 2008»,είναι βασικό στέλεχος της Εθνική Κορασίδων που αγωνίζεται αυτές τις μέρες στους Προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος 2017.

Η 16χρονη επιθετικός από τα Όχθια Αγρινίου που βρίσκεται στις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Αντώνη Πριόνα, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες παίκτριες της ηλικίας της στη χώρα μας  και μπροστά της έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποκομίσει μοναδικές εμπειρίες, αλλά και για να δείξει πτυχές του πλούσιου ταλέντου της.

Στη φώτο η διεθνής μας Ρούλα Πούλιου με τον κάπτεν των παλαιμάχων του Ομήρου Νεοχωρίου Γιώργο Κάκο κατά την βράβευσή της στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15 Απριλίου 2016 στο γήπεδο του Νεοχωρίου μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ομήρου και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: