Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια της 1ης Αναπτυξιακής Έκθεσης Προϊόντων και Υπηρεσιών Μεσολογγίου


Άνοιξε τις πύλες της η 1η Αναπτυξιακή Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Μεσολογγίου με τον αγιασμό που πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην έκθεση και στους εκθέτες δύναμη και υπομονή στην οικονομική κρίση.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο κ.Μάριος Σαλμάς ,ο κ. Σπήλιος Λιβανός ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ,δήμαρχοι των πόλεων του νομού Αιτωλοακαρνανίας ,εκπρόσωποι επιμελητηρίων και εμπορικών συλλόγων καθώς από τα σώματα ασφαλείας οι οποίοι στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στον εκθεσιακό χώρο.

Δυστυχώς τα παράπονα δεν έλειψαν από εκθέτες αλλά και από τον κόσμο μιας και στον εκθεσιακό χώρο επικρατούσε αφόρητη ζέστη με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να προσπερνούν γρήγορα τα περίπτερα ώστε να φτάσουν στην έξοδο.

Όπως μας είπαν χαρακτηριστικά σκέφτονται τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες τα πρωινά μιας και η ζέστη θα είναι μεγαλύτερη και δεν ξέρουν πως θα αντέξουν.Ίσως οι υπεύθυνοι της έκθεσης θα πρέπει από νωρίς το πρωί να βρουν κάποια λύση άμεσα ώστε ο χώρος να κλιματίζεται και να είναι υποφερτή η κατάσταση για τους εκθέτες αλλά και για τους επισκέπτες.

1ektheesi_messolonghi_onairnews2ektheesi_messolonghi_onairnews3ektheesi_messolonghi_onairnews


4ektheesi_messolonghi_onairnews5ektheesi_messolonghi_onairnews6ektheesi_messolonghi_onairnews7ektheesi_messolonghi_onairnews8ektheesi_messolonghi_onairnews9ektheesi_messolonghi_onairnews10ektheesi_messolonghi_onairnews11ektheesi_messolonghi_onairnews12ektheesi_messolonghi_onairnews13ektheesi_messolonghi_onairnews14ektheesi_messolonghi_onairnews15ektheesi_messolonghi_onairnews16ektheesi_messolonghi_onairnews17ektheesi_messolonghi_onairnews18ektheesi_messolonghi_onairnews19ektheesi_messolonghi_onairnews20ektheesi_messolonghi_onairnews21ektheesi_messolonghi_onairnews22ektheesi_messolonghi_onairnews23ektheesi_messolonghi_onairnews24ektheesi_messolonghi_onairnews25ektheesi_messolonghi_onairnews26ektheesi_messolonghi_onairnews27ektheesi_messolonghi_onairnews28ektheesi_messolonghi_onairnews29ektheesi_messolonghi_onairnews30ektheesi_messolonghi_onairnews31ektheesi_messolonghi_onairnews32ektheesi_messolonghi_onairnews33ektheesi_messolonghi_onairnews34ektheesi_messolonghi_onairnews35ektheesi_messolonghi_onairnews36ektheesi_messolonghi_onairnews37ektheesi_messolonghi_onairnews38ektheesi_messolonghi_onairnews39ektheesi_messolonghi_onairnews40ektheesi_messolonghi_onairnews41ektheesi_messolonghi_onairnews
από http://www.onairnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: