Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Πυρκαγιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα στη Σκάλα Ναυπακτίας (βίντεο)


Πυρκαγιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα στη Σκάλα Ναυπακτίας.Αξίζει να σημειωθεί ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στο χωράφι που εναποθέτουν ξερά κλαδιά και χόρτα και όπου παλαιότερα είχαμε πάλι πυρκαγιά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις.Tέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και 10 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπάκτου έδωσαν μάχη με τις φλόγες στο χωράφι όπου έχει ταλαιπωρήσει και παλαιότερα τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο χώρο αυτό όπως προαναφέραμε εναποθέτουμε ξερά κλαδιά και χόρτα με αποτέλεσμα να έχουμε συχνά πυρκαγιές.


Νεότερη ενημέρωση 00:37:
Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr κάτοικοι της περιοχής με έντονο ύφος διαμαρτυρήθηκαν στους εκπροσώπους του Δήμου Ναυπακτίας. Ο λόγος της διαμαρτυρίας είναι ότι δεν υπάρχει έλεγχος και στο συγκεκριμένο χωράφι κάποοι εναποθέτουν ξερά κλαδιά και χόρτα χωρίς να τα χώνουν στο χώμα, με αποτέλεσμα να έχουμε συχνά πυρκαγιές. Η πυρκαγιά δεν έχει τεθεί ακόμα υπό έλεγχο οι πυροσβεστικές δυνάμεις παλεύουν ακόμη με τις φλόγες.

Νεότερη ενημέρωση 01:29:
Η πυρκαγιά δεν έχει τεθεί ακόμη υπό ελέγχο διότι ο όγκος των ξερών κλαδιών που υπάρχουν σιγοκαίει με αποτέλεσμα τη συνεχή επαγρύπνηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπάκτου. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ρίχνουν συνεχώς νερό πάνω στον τεράστιο όγκο των ξερών κλαδιών και θα συνεχίσουν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Να σημειωθεί ότι δεν κινδυνεύει καμιά οικία.

Νεότερη ενημέρωση 01:59:
Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο όμως θα χρειαστεί να παραμείνουν στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις.
http://www.nafpaktianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: