Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

Καταχειροκροτήθηκε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου στην Κω (φωτο)

Στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Ορχηστρών

Μία μεγάλη μουσική σκηνή οι δρόμοι και οι πλατείες του νησιού. Συμμετείχαν συνολικά πάνω από 500 μουσικοί και 60 μαέστροι

Με δύο συναυλίες και παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της Κω
ολοκλήρωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου την επιτυχημένη συμμετοχή της στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Ορχηστρών που διοργανώθηκε στο ακριτικό νησί,από 3-6 Ιουλίου 2016.

Στο Φεστιβάλ, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων 2016 και διοργανώνεται από τον αρμόδιο τοπικό Δημοτικό Οργανισμό, συμμετείχαν συνολικά πάνω από 500 μουσικοί και 60 μαέστροι φιλαρμονικών από την Κύπρο, την Ουγγαρία και την Τσεχία, καθώς και από τους Δήμους Αγρινίου, Κω, Καλυθιών Ρόδου, Καρπενησίου, Κορινθίων και Ελασσώνος.

Ηφιλαρμονικήτου Δήμου Αγρινίου εκτός από την παρέλαση στουςκεντρικούςδρόμουςτηςΚω, εισέπραξε το χειροκρότημα και κατά τη διάρκεια των δύο συναυλιών που έδωσε, στην Καρδάμαινα στις 4 Ιουλίου και στο κάστρο του νησιού, την επομένη, συναυλίες τις οποίες παρακολούθησαν περισσότερα από 2000 άτομα. Τραγούδησαν η Νίκη Κοντοσώρου και ο Αδάμ Κουτσουπιάς υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της, Βασιλείου Κονήδα.

Με αφορμή τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Αγρινίου στον 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κω, ο Διευθυντής της Β. Κονήδας εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο του νησιού κ. Γεώργιο Ι. Κυρίτση και στην κυρία Ειρήνη Χατζηχριστοφή, Αντιπρόεδρο της Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω, Υπεύθυνη Πολιτισμού,για την πρόσκληση και την φιλοξενία. Όπως επίσης και στον ομόλογό του Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής του Δήμου Κω κ. Αθανάσιο Πουλιού για την άψογη διοργάνωση και το υψηλό επίπεδο του Φεστιβάλ.

Συνημμένο χωρίς τίτλο 00576
filarmonikes2016-telethlhxhs
KVS 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: