Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ερχομαι από το Πεκίνο και σας φέρνω από κείνο! (φωτο & βίντεο)


Η πενθήμερη του πρωθυπουργού μας στην Κίνα τελείωσε!
Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα το παλικάρι μας και η πολυπληθής κουστωδία του αυτή την ώρα επιστρέφουν οίκαδε...


Δεκαετίες πριν ο Σπύρος Ζαγοραίος τραγουδούσε προφητικά "Ερχομαι από το Πεκίνο και σας φέρνω από κείνο",χωρίς να το ονοματίζει...

Ο GEORGIOS BENEAS έφτιαξε το παραπάνω βίντεο με αφορμή την επίσκεψη του Σαμαρά στο Πεκίνο,αλλάξτε τα πρόσωπα και ταιριάζει ταμάμ και στην επίσκεψη Τσίπρα.

Ο οποίος μας φέρνει σίγουρα ένα ποδήλατο,που ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ χάρισε στον Έλληνα πρωθυπουργό μετά τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι «η σχέση μας με την Κίνα είναι ένα ποδήλατο. Η μία ρόδα είναι η οικονομική συνεργασία και η άλλη, η συνεργασία στον πολιτισμό και την παιδεία. Εμείς είμαστε οι ποδηλάτες που θα αναπτύξουμε τις δύο χώρες μας».

Πρόκειται για ποδήλατο «σύγχρονο εργαλείο», το οποίο κατασκευάζει η κινεζική εταιρεία Letv

Ξεκίνησε να πωλείται πέρυσι στην Κίνα, κατατάσσεται στα «έξυπνα ποδήλατα» ενώ έχει τρεις «εκδόσεις», οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 625 και φθάνουν στα 6.249 δολάρια, ανάλογα εάν ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο ή ανθρακονήματα.

Διαθέτει πλήθος «έξυπνων» χαρακτηριστικών, όπως χαρτογράφηση πορείας, καταγραφή ταχύτητας, φλας, αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, έξυπνο κλείδωμα αλλά και ραδιόφωνο, το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε ένα είδος ασυρμάτου ώστε μία ομάδα από ποδηλάτες να μπορεί να συνεννοηθεί με ευκολία και ασφάλεια.

Παράλληλα η κατασκευάστρια εταιρεία έχει κλείσει συμφωνία με την Xiami, έναν όμιλο παροχής online streaming μουσικής, ώστε ο ποδηλάτης να μπορεί να διασκεδάσει ενώ γυμνάζεται (μάλλον αυτό το μοντέλο το προόριζαν για τον Γιωργάκη οι Κινέζοι).



Ο Κινέζος πάντως πρέπει να 'χει πολύ χιούμορ και με διπλή σημασία:
Α) Αλέξη θα σου κάνω τη ζωή ποδήλατο με τα εκκατομύρια των επενδυτών που θα "καταλάβουν" την Ελλάδα
Β) Τους κάνεις που τους κάνεις τη ζωή (των Ελλήνων) ποδήλατο,τουλάχιστον πάρε ένα hitech να μην ζορίζονται οι άνθρωποι

Και στο μπλα μπλα τουλάχιστον θάρθουν και κομμουνιστές επενδυτές!!!

Διαβάστε σχετικά:
Τί φέρνει ο Τσίπρας από την Κίνα;

Τεχνολογικές συμμαχίες επισφραγγίζονται στη Σαγκάη

Δεν υπάρχουν σχόλια: