Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Aπαραίτητες οι αλυσίδες σε όλο σχεδόν το ορεινό δίκτυο της Αιτ/νίας - Ποιοί δρόμοι έκλεισαν


Tο νέο κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη και η ΕΜΥ προβλέπει ότι η βελτίωση αναμένεται να αρχίσει με πολύ αργούς ρυθμούς από την Κυριακή ενώ ο παγετός αναμένεται να συνεχιστεί σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα ακόμη και στα νησιά.

Στην Αιτωλοακαρνανία προς το παρόν δεν έχουν παρουσιαστεί
ανυπέρβλητα προβλήματα με το οδικό δίκτυο να παραμένει κατά βάση ανοιχτό αλλά σε όλα σχεδόν τα ορεινά σημεία να απαιτούνται αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων.

Κλειστός είναι ωστόσο ο δρόμος για Καρπενήσι μέσω Προυσού (επαρχιακή οδός Καλλιθέας-Προυσσού ).

Επίσης δεν διεξάγεται η κυκλοφορία σε σημεία της ορεινής Ναυπακτίας (Τ.Κ. Παλαιόπυργου προς Πλάτανο, Θέση Χάνι Φασουλά Αποδοτίας προς Άνω Χώρα) ενώ στη Περιμετρική Οδό Ναυπάκτου , στο ρεύμα προς Ιτέα, γίνεται εκτροπή των οχημάτων μέσα από την πόλη της Ναυπάκτου.

Αλυσίδες είναι επίσης απαραίτητες στην Ε.Ο. Αγρινίου-Καρπενησίου από 28ο έως 52ο χλμ.(γέφυρα Επισκοπής), στην επαρχιακή οδό Εμπέσου – Άρτας από Χρυσοπηγή (25ο χλμ.) έως γέφυρα Κομποτίου (43ο χλμ.) και στην επαρχιακή οδό Εμπέσου – Περδικακίου – Αυλακιού.

Σοβαρούς κινδύνους ωστόσο εγκυμονεί και ο παγετός ακόμη και στα πεδινά σημεία και για το λόγο αυτό συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς.
http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: