Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

H επίσημη πρώτη του νέου σήματος του Παναιτωλικού,τα έργα του γηπέδου και οι κάρτες διαρκείας (φωτο & βίντεο)

Ολόκληρη η συνέντευξη τύπου

Συνέντευξη τύπου του Παναιτωλικού σήμερα το απόγευμα με αφορμή την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν, την παρουσίαση του επετειακού εμβλήματος της ομάδας, τα εισιτήρια διαρκείας, την νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου αλλά και τα έργα που θα γίνουν στο γήπεδο.


To νέο σήμα του  Παναιτωλικού

Οι ιδρυτές του Συλλόγου μας εμπνεύστηκαν το έμβλημα του Παναιτωλικού από τον ήρωα της Αιτωλίας, τον Τίτορμο.
Δεν περιορίστηκαν στην απλή απεικόνιση της μορφής του, αλλά θέλησαν να δώσουν στοιχεία -όπως αυτά ιστορικά καταγράφηκαν- του χαρακτήρα του:
  • Τη θαυμαστή δύναμη που εντυπωσίασε τον μέγα Ολυμπιονίκη Μίλωνα
  • Την ταπεινότητα με την οποία διαχειρίζονταν την υπέρμετρη φυσική του ρώμη
  • Την απλότητά του, τη φιλοξενία που πρόσφερε και τη φιλία που ανέπτυξε με τον διάσημο αθλητή
Για τεχνικούς και πρακτικούς -υποθέτουμε- λόγους, για μεγάλα χρονικά διαστήματα η ομάδα μας αγωνίζονταν χωρίς να υπάρχει το έμβλημα στη φανέλα της και σε κάποιες περιπτώσεις βλέπουμε ένα κεφαλαίο Π.
Τη δεκαετία του ’90 επανέρχεται με ένα πρωτόλειο σκίτσο – απεικόνιση ο Τίτορμος. Λίγα χρόνια αργότερα γίνεται νέα σχεδίασή του και σε κάποιες περιπτώσεις επιλέγεται το ένα ή το άλλο έμβλημα.
192610ετία-΄70Untitled-1 sima148317-Ðáíáéôùëéêïò-Óçìá
Πριν δέκα χρόνια έγινε προσπάθεια για βελτίωση της απεικόνισης του Τίτορμου σε ένα περισσότερο καλαίσθητο -συνολικά- έμβλημα, το οποίο διατηρήθηκε έως σήμερα. Ταυτόχρονα άρχισε μια δυναμική καμπάνια να μάθει κάθε πολίτης αυτής της περιοχής -και ιδιαίτερα κάθε νέος- την ιστορία του Τίτορμου και τους συμβολισμούς της επιλογής του στο έμβλημα του Παναιτωλικού. Με δεκάδες χιλιάδες έντυπα που διανεμήθηκαν σε όλα τα σχολεία, σε όλους τους μαθητές. Και όχι μόνο.
Τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα έγιναν αξίες και αρχές. Υιοθετήθηκαν και έγιναν πράξη στην καθημερινότητά μας.
Ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός είχε κρατήσει το παλιό έμβλημα και σ’ αυτή τη διαφοροποίηση έπρεπε να μπει τέλος. Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, όσο και ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός, από καιρό είχαν επισημάνει το λάθος αυτό και ομόφωνα αποφάσισαν να υιοθετήσουν ΚΟΙΝΟ έμβλημα. Όπως κοινός και αδιαίρετος είναι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Και ήταν μια καλή ευκαιρία να γίνει ανανέωση και γραφιστικός εκσυγχρονισμός του.
Με κοινή ανακοίνωση κοινοποιήθηκε σε όλους τους φίλους του Συλλόγου η απόφαση. Μαζί με την πρόσκληση να καταθέσει όποιος επιθυμεί πρόταση επ’ αυτού. Όπως και έγινε. Λάβαμε δεκάδες σκέψεις, ιδέες, προτάσεις το προηγούμενο διάστημα. Τις λάβαμε υπόψη και στον τελικό σχεδιασμό.
Στο νέο έμβλημα κυριαρχεί –όπως είναι φυσικό- ο Τίτορμος. Σε μια πιο δυναμική στάση. Όχι σκυμμένος υπό το βάρος του βράχου που σηκώνει. Αλλά τη στιγμή που συσσωρεύει όλη την ενέργειά του και είναι έτοιμος να πετάξει το βράχο μακριά. Τη στιγμή που κάνει το απίστευτο και αναγκάζει τον έξι φορές Ολυμπιονίκης Μίλωνα τον Κροτωνιάτη να αναφωνήσει το «Ούτος άλλος Ηρακλής» αναγνωρίζοντας τη δύναμη και την υπεροχή του Αιτωλού.
«Λίγο ψηλότερα» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Τίτορμος με τη στάση του στο νέο έμβλημα που παρουσιάζουμε σήμερα. Έμβλημα που δίνει μεγάλο βάρος και αξία στη φανέλα της ομάδας μας. Μεταλαμπαδεύει τα χαρακτηριστικά του Αιτωλού ήρωα της αρχαιότητας, τις διαχρονικές αρχές και αξίες, στην καρδιά κάθε αθλητή που έχει την τιμή να τη φορέσει.
Του επαγγελματία ή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Των Αθλητριών και αθλητών του Χάντμπολ, του Μπάσκετ, του Βόλεϊ, της Πάλης και όλων των άλλων αθλημάτων που καλλιεργεί ο Σύλλογός μας.
Θα είναι το κοινό σύμβολο που θα ενώνει όλους τους Αιτωλοακαρνάνες, όλους τους Παναιτωλικούς, όπου κι αν βρίσκονται. Και ο Τίτορμος, θυμίζοντας το χρέος μας, θα μας καλεί όλους να πάμε το Σύλλογό μας, κάθε φορά και «λίγο ψηλότερα».
Έργα στο πέταλο του γηπέδου
Όταν ο Φώτης Κωστούλας αναλάμβανε το καλοκαίρι του 2005 τα ηνία του Παναιτωλικού, γνωρίζεται όλοι σας την κατάσταση που υπήρχε. Και στην ίδια την ομάδα και στις εγκαταστάσεις της. Δεν χρειάστηκε να φτάσουμε στο σήμερα για να αλλάξουν τα δεδομένα. Όλα άλλαξαν σε χρόνο ρεκόρ.
0aaaaaaaaaaaaa01
Μόλις τρεις μήνες μετά, το γήπεδο – ερείπιο, με την ανακαίνισή του, έγινε αξιοθέατο για την πόλη. Ούτε σ’ αυτό επαναπαύθηκε. Σε κάθε ανάγκη που προέκυπτε (κυρίως από την αγωνιστική άνοδο της ομάδας), ανταποκρίνονταν με το παραπάνω. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια, που όσοι το ζουν ή το βλέπουν τηλεοπτικά το χαρακτηρίζουν «το πιο σύγχρονο επαρχιακό γήπεδο» δεν σταματάει να το βελτιώνει. Με χρήματα από την τσέπη του…
0aaaaaaaaaaaa02
0aaaaaaaaaaaaaaa03
0aaaaaaaaaaaaa04
0aaaaaaaaaaaaaaa06
0aaaaaaaaaaaaao7
Η δική ΜΟΥ ομάδα! Η δική ΜΟΥ δύναμη!!!
Είναι το σλόγκαν στο οποίο αποτυπώνεται ο ρόλος του φιλάθλου. Εκείνου που θεωρεί τον Παναιτωλικό ομάδα ΤΟΥ. Και αντιλαμβάνεται ότι μπορεί ο ίδιος να δώσει δύναμη στην ομάδα του. Να συμμετάσχει, να βοηθήσει, να απαιτήσει να πάμε κάθε φορά και λίγο ψηλότερα.
Οι τρόποι είναι πολλοί και δεν χρειάζεται να τους περιγράψουμε ή να τους αναλύσουμε.
«Η δική μου ομάδα είναι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ! Η δική μου δύναμη τον κάνει ισχυρό.
Στηρίζω, προσθέτοντας την ατομική μου συμμετοχή, σε εκείνη που καταθέτει κάθε φίλος του, για να τον κάνουμε πιο ΙΣΧΥΡΟ»!
Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κάνει μετρημένα και σταθερά βήματα προόδου την τελευταία δεκαετία. Ξέφυγε από τη μετριότητα, ανέβηκε επίπεδο, σταθεροποιείται στα κορυφαία σκαλιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και εδραιώνεται στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου.
Είναι χιλιάδες οι φίλοι του και στο γήπεδό μας υπάρχει θέση για όλους! Για κάθε πολίτη της Αιτωλοακαρνανίας, για κάθε δημότη του Αγρινίου και των άλλων Δήμων. Για κάθε φίλαθλο (μικρό, μεγάλο, γυναίκα, άνδρα) που ενστερνίζεται τις αρχές, τις αξίες του Συλλόγου μας και με περηφάνεια δηλώνει: ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ! Για κάθε φίλαθλο που θέλει να απολαύσει τη χαρά του ταξιδιού της ομάδας μας, που θέλει να συμβάλει στην αναζήτηση που επόμενου, μεγαλύτερου στόχου. Να τη χειροκροτήσει για την προσπάθειά της, να τη στηρίξει στις άσχημες στιγμές, να πανηγυρίσει μαζί της επιτυχίες. Να γίνει ένα μαζί της!
Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου αρχίζει η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας 2016-2017. Τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Έως και τις 22 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα ανανέωσης της θέσης που είχαν πέρσι οι παλαιοί κάτοχοι. Θα μπορούν επίσης να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις νέοι ενδιαφερόμενοι.
Οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες του καθενός. Με 75 ευρώ εξασφαλίζει ο καθένας την παρουσία του στους 15 αγώνες Super League. Δηλαδή με 5 ευρώ ανά αγώνα!!! Το πιο φθηνό εισιτήριο της μεγάλης κατηγορίας! Σε ένα γήπεδο που σέβεται τον άνθρωπο – φίλαθλο και κερδίζει το σεβασμό του. Σ’ ένα γήπεδο που διαρκώς βελτιώνεται για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Στο γήπεδό μας, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Παναιτωλικού. Της ομάδας μας!
Διατέθηκαν μεγάλα ποσά από τον Φώτη Κωστούλα για να υλοποιηθούν όλα αυτά. Με έργα που συνεχίζονται, όπως τώρα με το σκέπαστρο στο πέταλο. Παρά τα κεφάλαια που επενδύονται στις εγκαταστάσεις, στις υποδομές, στην ομάδα, η πολιτική που ακολουθείται και φέτος είναι το πάγωμα τιμών στα εισιτήρια. Οι τιμές παραμένουν στα περσινά επίπεδα. Και σε κάποιες περιπτώσεις (Τμήματα 4 και 6 της Μεγάλης Κερκίδας) έγινε σημαντική μείωση.
Ειδική μέριμνα δόθηκε στην παρουσία οικογενειών στην κερκίδα. Με κάρτες διαρκείας που παρέχουν τη δυνατότητα σε πατέρα, μητέρα, παιδιά, να παρακολουθούν μαζί τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας στην Οικογενειακή Κερκίδα του γηπέδου μας.
Όπως επίσης στην έκπτωση 30% που δίνεται στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της μεγάλης κερκίδας, για γυναίκες και παιδιά.
Οι τιμές των καρτών διαρκείας ανά θύρα:
ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ 
VIP Άνω διάζωμα 545 €
VIP Κάτω διάζωμα 445 €
Θ1 Όλα τα τμήματα 210 €
Θ2 Όλα τα τμήματα 210 €
ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
Θ4A Άνω διάζωμα 175 €
Θ4 3,4,5 (κεντρικά)* 135 €
(* Στη Θ4 ΔΕΝ θα υπάρχουν απλά εισιτήρια σε κάθε αγώνα. Θα διατεθεί μόνο σε κατόχους διαρκείας και προσκλήσεις χορηγών)
ΠΕΤΑΛΟ
Θ7 75 €
ΠΑΙΔΙΚΑ – ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ μόνο στη μεγάλη κερκίδα με έκπτωση 30%IMG_6725
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ 
ΘΥΡΑ 1 ΤΜΗΜΑ 1
Πατέρας + Μητέρα + 1παιδί 350 €
Πατέρας ή Μητέρα + 1παιδί 200 €
Κάθε επιπλέον παιδί 50 €
Για την προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Προκειμένου οι φίλαθλοι να μην ταλαιπωρηθούν στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, πρέπει να έχουν μαζί τους φωτογραφία μεγέθους ταυτότητας.
Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας (όπως και των απλών στη συνέχεια) μέσω του VIVA.gr. Είναι διαθέσιμες όλες οι ελεύθερες θέσεις, εκτός της Οικογενειακής κερκίδας στη Θύρα 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: