Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Αγρια ομορφιά στο Αγρίνιο και... Παναιτωλικός - Ξάνθη 2 - 2 - Απεβλήθησαν και οι δύο προπονητές (φωτο & βίντεο)

και ο κυρ Γιάννης στα... κάγκελα!!!

Για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα στο Αγρίνιο την SKODA Ξάνθη,σε μια προσπάθεια και των δύο να μπορέσουν να πλασαριστούν στην πρώτη πεντάδα.

Εγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με την Ξάνθη να προηγείται 0-2 και τον Παναιτωλικό να ισοφαρίζει,ενώ απεβλήθησαν και οι δύο προπονητές!


Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν φάσεις στην αντίπαλη περιοχή,ενώ ο Παναιτωλικός φάνηκε να παραχωρεί γήπεδο στους φιλοξενούμενους και να επιχειρεί αντεπιθέσεις.

Στο 10' μια φάση διαρκείας για την Ξάνθη,αλλεπάλληλα σουτ προς την εστία του Παναιτωλικού με τον Σολτάνι να κάνει το τελευταίο και τον Κυριακήδη να διώχνει σε κόρνερ!


Μόλις στο 14' η πρώτη άτυχη στιγμή για τον Παναιτωλικό,αφού ο Παπάζογλου αποχώρησε τραυματίας(έβγαλε τον ώμο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο) και στη θέση του μπήκε ο νεαρός Βασιλούδης.

Στο 17' καταπληκτική σέντρα του Κάπελ από τα δεξιά, ο Καρυπίδης την τελευταία στιγμή πρόλαβε και  πήρε την μπουκιά από το στόμα του Μαρκόφσκι.

Στο 23' ο Λισγάρας έκοψε την μπάλα πριν ο Μαρκόφσκι σουτάρει από την καρδιά της περιοχής.

Στο 34':ΓΚΟΛ για την Ξάνθη μετά από δυο γκάφες και τη μπάλα να βγαίνει άουτ


Ο Μύγας έκανε το λάθος και ο Νιέτο του έκλεψε τη μπάλα (η οποία πρέπει να πέρασε τη γραμμή) την  γύρισε στην περιοχή,όπου ο Κούσας νομίζοντας πως η μπάλα βγήκε άουτ δεν μάρκαρε και ο Καπετάνος με την ησυχία του έγραψε το 1-0. 

Η μπάλα μάλλον έχει βγει άουτ στη σέντρα του Νιέτο και γι αυτό φώναζε ο Γιάννης Ματζουράκης που αποβλήθηκε από τον διαιτητή.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε σέντρα του Κάπελ από τα δεξιά ο Μαρκόφσκι δεν  μπόρεσε να πλασάρει!


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να κάνει και τη δεύτερη αλλαγή του με τον Φερέιρα να παίρνει τη θέση του Ρουσκουσέδα και τον Ματζουράκη να του δίνει οδηγίες πίσω από τα κάγκελα,ενώ η Ξάνθη προηγείται 1-0...

Φορτσάτος μπήκε ο Παναιτωλικός και απείλησε σοβαρά την Ξάνθη στο 47' και στο 49' με Ουάρντα και Μαρκόφσκι αντίστοιχα και πάλι στο 50' ο Ουάρντα σούταρε,αλλά αδύναμα στα χέρια του Ζαρόπουλου.

Ο Παναιτωλικός συνέχιζε να πολιορκεί την περιοχή της Ξάνθης,αλλά εκεί δέσποζε ο Φλίσκας...

και στο 64' ο Παπαστεριανός από κοντά έγραψε το 0-2 για την Ξάνθη τιμωρώντας την αφλογιστία των επιθετικών του Παναιτωλικού


Στο 68' πέναλτι για τον Παναιτωλικό μετά από χέρι του Σολτάνι στην περιοχή της Ξάνθης.Το εκτέλεσε ο Ουάρντα στο 69' και μείωσε σε 1-2...


Στο 73' ένταση ανάμεσα στους οπαδούς του Παναιτωλικού και τον προπονητή της Ξάνθης Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος αποβλήθηκε από τον Δημητρόπουλο!

Ισοφάριση για τον Παναιτωλικό στο 81':Ο Ουάρντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση αριστερά ξεγέλασε τον Ζαρόπουλο στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία, έφερε το ματς στα ίσα...


Από την ισοφάριση και μετά το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο γρήγορ αφού και οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ της νίκης.

Πέντε λεπτά πριν από το τέλος ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι για χέρι του Καρυπίδη, αλλά ο Δημητρόπουλος αποφάσισε να μην καταλογίσει την εσχάτη των ποινών.

Στα τελευταία λεπτά και πάλι ο Κυριακίδης έδειξε τη μεγάλη του  κλάση αποκρούοντας εξ επαφής διατηρώντας το 2-2.

Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα,ενώ και οι δύο έχουν παράπονα από τη διαιτησία...

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες φάσεις κι όλα τα γκολ


Ο κυρ Γιάννης στα... κάγκελα!!!

*Ο Μάρκο Μαρκόφσκι έχει παίξει και στην Ξάνθη
*Όρκος νίκης από τους παίκτες του Παναιτωλικού πριν από τη σέντρα
*Για πρώτη φορά φέτος προηγήθηκε εκτός έδρας η Ξάνθη

Παναιτωλικός (Ματζουράκης):Κυριακίδης, Κέβιν(70' Κλέσιο), Κούσας, Ρουσκουσέδα(46' Φερέιρα), Κάπελ, Παπάζογλου(14' Βασιλούδης), Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Μύγας και Ουάρντα

SKODA Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Παπαστεργιανός(80' Σκούρτης), Φλίσκας, Ορφανίδης(58' Βασιλακάκης), Λουσέρο, Νιέτο(74' Ντιμιτρόφ), Σολτάνι, Καπετάνος.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: