Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης σε τροχαίο στη Βουλιαγμένης (φωτο & βίντεο)

Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης

- Ο πασίγνωστος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε στις μπάρες της συμβολής της οδού Θράκης με τη Βουλιαγμένης
- Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, το αυτοκίνητο χτύπησε με δύναμη στις μπάρες του δρόμου και ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του.
- Μαζί του στο αυτοκίνητο βρίσκονταν δύο γυναίκες, η μια έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης,μόλις 32 χρονών, που συνοδευόταν από δύο γυναίκες κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης. Όλα δείχνουν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν κατάφερε να ελέγξει το αυτοκίνητο.

Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στις διαχωριστικές μπάρες που υπάρχουν στο σημείο όπου ο δρόμος στρίβει για να μπει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η εικόνα του τζιπ σοκάρει. Το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα. Δυστυχώς ο γνωστός καλλιτέχνης σύμφωνα με τις πληροφορίες από το νοσοκομείο υπέστη πολύ σοβαρά και πολλά τραύματα στο κεφάλι, ήταν αδύνατο για τους γιατρούς να τον σώσουν.

Η σύγκρουση, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr από την τροχαία λένε ότι η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρη που οι μπάρες μπήκαν μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου και τραυμάτισαν βαρύτατα τον 32χρονο τραγουδιστή.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες μετέφεραν άμεσα τον τραγουδιστή στο Ασκληπιείο της Βούλας. Δυστυχώς τα τραύματα του τραγουδιστή ήταν βαρύτατα με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα ο τραγουδιστής να εκπνεύσει.

Η τροχαία διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

http://www.newsit.gr/

Νεκρός γνωστός τραγουδιστής σε τροχαίο από Enikos_gr

Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές και είναι αυτοδίδακτος. Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα . Ακόμα έχει ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος.

Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά». Εμφανίζεται πάντα με τον κιθαρίστα Στέλιο Μπινιάρη και στο τουμπερλέκι με τον φίλο του Δημήτρη Χορίνο.

Στις 31 Οκτωβρίου 2013 κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Ουράνιο τόξο που του λείπανε 2 χρώματα».

Ο Παντελής Παντελίδης βραβεύτηκε στην 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD το 2013 για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη. Ο ίδιος βρέθηκε να ερμηνεύει τον τραγούδι του «Δεν ταιριάζετε σου λέω» μαζί με τον Stan και την Ελένη Φουρέιρα.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: