Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Απολαύστε την δημοσιογράφο και ολίγων μηνών βουλευτή Τάνια Ιακωβίδου να... βγαίνει απ' τα ρούχα της (βίντεο)


Η κυρία Τάνια Ιακωβίδου είναι γνωστή στον πολύ κόσμο για την συμμετοχή της σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών,από κουτσομπολίστικες μέχρι δελτία ειδήσεων...

Παράλληλα όμως είναι και πολιτευτής και υπήρξε για λίγους μήνες και βουλευτής.

Ξεκίνησε από τον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον οποίο ήταν Υποψήφια Βουλευτής Β΄ Αθηνών στις Βουλευτικές Εκλογές του 2007 και 2009 χωρίς επιτυχία.Αργότερα πήρε μετεγγραφή στη ΝΔ με την οποία κατέβηκε στις εκλογές του 2012 και πάλι χωρίς επιτυχία,όμως ευτύχησε τον Μάρτη του 2014 να ορκιστεί βουλευτής αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Στις Βουλευτικές Εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και Σεπτεμβρίου 2015 ήταν και πάλι υποψήφια Βουλευτής Β΄ Αθηνών με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας χωρίς να καταφέρει να επανεκλεγεί.

Πέραν αυτών,τον Σεπτέμβριο του 2012 διορίσθηκε σε θέση ειδικού συμβούλου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Γραφείο του γενικού γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.Διετέλεσε επίσης  και Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η κυρία Τάνια Ιακωβίδου ομιλεί την Αγγλική, Γερμανική και Γαλλική Γλώσσα (ειδικά την τελευταία,όπως απέδειξε σήμερα,την ομιλεί άπταιστα) και είναι Μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Προφανώς με την ιδιότητα της δημοσιογράφου εκλήθη σήμερα στο πάνελ του "Ε" για να συμμετάσχει με άλλους δημοσιογράφους και βουλευτές στη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες....

Εκεί βρήκε μπροστά της τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη,από τα λεγόμενα του οποίου εκνευρίστηκε,έχασε την ψυχραιμία της και άρχισε να τον... στολίζει γαλλικά!!!

Απολαύστε επίπεδο διαμορφωτή της κοινής γνώμης και... εθνομητέρας!


από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: