Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Με σκόρερ τον Μουνιός ο Παναιτωλικός 2 - 0 τον Λεβαδειακό (φωτο & βίντεο)


Χάρη σε δύο γκολ του Φαμπιόν Μουνιός, που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα στιγμιότυπα του αγώνα

Τέταρτη σερί νίκη στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου με πρόσωπο του αγώνα τον Φαμπιάν Μουνιός, επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και έφτασε τους 29 βαθμούς στη Super League, ύστερα από 22 αγώνες.

Ο Λεβαδειακός, από την άλλη, έμεινε χωρίς νίκη από τις 21 Δεκεμβρίου, οπότε και είχε επιβληθεί εκτός έδρας 2-1 της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Από τότε έως σήμερα οι Βοιωτοί μετρούν τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Αυτό που χαρακτήρισε το πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο ήταν η υπεροχή του Παναιτωλικού, δίχως, όμως, η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη να μπορέσει να φτάσει σε τελικές ευκαιρίες που θα δημιουργούσαν πρόβλημα στον Λεβαδειακό.

Ξεχωρίζει το τετ-α-τετ του Κάπελ στο 21΄, όταν και ο γκολκίπερ Βερέμκο κράτησε το «μηδέν» εξουδετερώνοντάς το. Κάποιες προσπάθειες του δραστήριου Ουάρντα, η εκτέλεση φάουλ του Πάουλο στο 23΄ που την απομάκρυνε πάλι ο τερματοφύλακας των Βοιωτών κι ένα σουτ εντός περιοχής του ίδιου παίκτη στο 37΄ ναι μεν αποτέλεσαν τελικές μα όχι κλασικές.

Οι φιλοξενούμενοι του Άκη Μάντζιου επέλεξαν να μην ανοίξουν το παιχνίδι τους και πρωτίστως να διαφυλάξουν το «μηδέν» πίσω. Το κατάφεραν σε σημαντικό βαθμό κι αυτό επηρέασε το παραγωγικό τους παιχνίδι.

Μόνη άξια λόγου επιθετική προσπάθεια αποτέλεσε το σουτ του Ατζαγκούν στο 30ό λεπτό, το οποίο έδιωξε ο τερματοφύλακας Κυριακίδης. Έτσι το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου έμεινε για τις δύο ομάδες.

Η αλλαγή του Γιάννη Ματζουράκη άλλαξε τη ροή του αγώνα στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να είναι καλύτερος και να βρίσκει στο πρόσωπο του Μουνιός τον παίκτη που ήταν ικανός να μετουσιώσει την ανωτερότητα σε βαθμούς.

Στο 61' γκολ για τον Παναιτωλικό: Πολύ ωραία κάθετη πάσα από τον Παπάζογλου, εξαιρετικό πλασέ με το δεξί από τον Μουνιός, με τον Βερέμκο να μην μπορεί να κάνει κάτι και να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή του γωνία.(Δείτε το εδώ)


Στο 93' αντεπίθεση για τον Παναιτωλικό και ο Μουνιός με κοντινή προβολή έπειτα από επέμβαση του Βερέμκο, έκανε το 2-0. Με δυο δικά του γκολ, αν και μπήκε αλλαγή στο ματς, η ομάδα του Αγρινίου έφτασε στους τρεις βαθμούς.

Ξεχώρισε ο Φαμπιάν Μουνιός που μπήκε στο ημίχρονο αντί του Αλεξίεβιτς και με δύο γκολ έκρινε την εξέλιξη της αναμέτρησης. Εξαιρετικά τα πήγε ο Αργεντινός, ο οποίος απόλυτα δίκαια είναι ο MVP του αγώνα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κάπελ, Αλεξίεβιτς (46' Μουνιός), Ουάρντα (90' Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι (72' Ο. Φερέιρα).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μερεμπασβίλι (74' Μίνγκας), Μαχαμάτ (82' Ντομοβτσίσκι), Μάντζιος, Ατζαγκούν, Μπεν.

http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: