Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η παράνομη σύντροφος του Νίκου Μέντζου σπάει τη σιωπή της και μιλάει για όλους και για όλα! (βίντεο)


Στην εκπομπή Tatiana Live και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε η παράνομη σύντροφος του Νίκου Μέντζου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν απανθρακώθηκε μέσα στο ίδιο του το αυτοκίνητο.

«Ξεκίνησε ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά του προς
τα εμένα. Ένα πρωινό πήρε το θάρρος και μου τηλεφώνησε. Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν όλα. Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι είμαι μάνα του συγκεκριμένου παιδιού και δεν θέλω κάτι παραπάνω. Αυτός, όμως, συνέχιζε με επίμονα τηλεφωνήματα. 

Είχε καλή πρόθεση απέναντί μου. Συνδεθήκαμε και προχώρησε όλο αυτό που εξελίχθηκε ως μία σχέση. Πόσο κράτησε… Θεωρώ για εμένα δύο χρόνια; Δύο χρόνια πρέπει να είναι. Θεωρούσε τη ζωή του μια φυλακή. Κι αυτή η απόδραση που έκανε ίσως ήταν κάτι καλό γι’ αυτόν», είπε μεταξύ άλλων. 



«Δεν ξέρω πώς μπορεί να λειτουργήσει ένας άντρας πάνω σε αυτές τις περιπτώσεις. Σπάω το κεφάλι μου να δω αν αυτός μίλησε στην γυναίκα του για τη σχέση αυτή. Πιστεύω ότι ένας άντρας λογικός δεν θα κάτσει να ασχοληθεί να πει στη γυναίκα του ότι έχω μια σχέση…

Δεν ξέρω τι της έχει πει για μένα, γιατί το προβάλλει κάπως διαφορετικά και με άσχημο τρόπο. Μαζί μου ήταν μια χαρά, περνούσε καλά ο άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που ήθελε να ξεκόψει, δεν θα μιλούσε συνέχεια, απανωτά μέχρι το τέλος. Ούτε την έβρισα την χήρα, ούτε με έβρισε, ούτε και της είπα να χωρίσει. Ο άντρας μου δεν ήξερε για την σχέση μας», είπε μεταξύ άλλων.



«Τελευταία μέρα που μίλησα εγώ με τον θανόντα ήταν την Τετάρτη το βράδυ στις 22:00. Την Μ. Πέμπτη δεν μιλήσαμε. Μου είχε πει ότι θα πήγαινε στα χωράφια με τον αδελφό της χήρας. Μου έστειλε μήνυμα και μου λέει “να φυλάγεσαι, σ’ αγαπώ πολύ” και στο μήνυμα αυτό σφραγίζει το τηλέφωνό του. Τη Μ. Πέμπτη μου το έγραψε αυτό», είπε μεταξύ άλλων.



«Μπορεί τα αδέρφια μου να τον βρήκαν στον δρόμο και να του μίλησαν, δεν ξέρω κάτι παραπάνω γι’ αυτή την περίπτωση. Δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ του θανόντα και των αδελφών μου. Κάτι κακό. Ουδέποτε μάλωσαν. Ο σύζυγός μου ήταν στη δουλειά την ημέρα της δολοφονίας. Ο Νίκος ο Μέντζος δεν με στήριξε ποτέ οικονομικά. Δεν του είχα ζητήσει ποτέ τίποτα. Την ημέρα της δολοφονίας τα αδέλφια μου ήταν στο σπίτι, στο πατρικό μου. Από τις 10:00 μέχρι τη 13:00 ήμασταν στο σπίτι», είπε μεταξύ άλλων.



http://www.zappit.gr/

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα έχουν σχέση με την φρικτή δολοφονία του δάσκαλου Νίκου Μέντζου από την Μ. Πέμπτη του 2011 μέχρι σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: