Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Πλατανιάς - Παναιτωλικός στα Περιβόλια Χανίων


Ο Πλατανιάς υποδέχεται σήμερα 21/02, στις 17:15, τον Παναιτωλικό στα Περιβόλια Χανίων, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Ο χανιώτικος σύλλογος έχει ξαναβρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη πέντε φορές στο πρωτάθλημα και σε τρεις από αυτές πήρε τη νίκη, με την ομάδα του Αγρινίου να μετράει δύο «τρίποντα»,δεν υπάρχει μεταξύ των ισοπαλία.

Ραδιοφωνική μετάδοση από τον Χανιά Sport FM 102.7
Τηλεοπτική μετάδοση από τη NovaSports7

Έχοντας ξεμπερδέψει πλέον με το άγχος της παραμονής τους,ο Πλατανιάς και ο Παναιτωλικός μπορούν να στρέψουν το βλέμμα τους ψηλότερα, και συγκεκριμένα στην πεντάδα,που οδηγεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και παίζοντας ελεύθερα πλέον θέλουν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω και να παρουσιάσουν καλό θέαμα σε όσους βρεθούν στο γήπεδο,αλλά και στους φιλάθλους που θα τις παρακολουθήσουν από τηλεοράσεως.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Κρητικοί έχουν μοναδικό πρόβλημα τον τιμωρημένο Στανισάβλιεβιτς, την ώρα όπου οι απουσίες του Παναιτωλικού είναι σαφώς περισσότερες (Ουάρντα, Μύγας, Αλεξίεβιτς, Βασιλείου και Παπουτσογιαννόπουλος).

Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΩΝ 871(!) ΜΑΤΣ

Οι προπονητές των δύο ομάδων αποτελούν με διαφορά τους πλέον «μπαρουτοκαπνισμένους» της μεγάλης κατηγορίας.

Ο λόγος για τους Γιώργο Παράσχο και Γιάννη Ματζουράκη, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι το απόγευμα στα Περιβόλια Χανίων στην αναμέτρηση Πλατανιάς - Παναιτωλικός. Ο τεχνικός των Κρητικών μετράει 471 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία, τη στιγμή που το κοντέρ του «Ρουμάνου» έχει καταγράψει 400 αναμετρήσεις.

Στη βαθμολογία ο γηπεδούχος Πλατανιάς είναι 10ος, 27 βαθμούς και ο Παναιτωλικός 8ος με 29.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων
Πλατανιάς : Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ανγκούλο, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Ράμος

Στην αποστολή συμμετέχουν και οι Κοκκαλάς, Δημήτρης, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Ιτούα, Ντίνας, Πάγκαλος, Αποστολόπουλος

Παναιτωλικός : Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Παπάζογλου, Πάουλο, Μουνιός, Κάπελ, Ρουσκουσέδα, Μαρκόφσκι

Στην αποστολή συμμετέχουν επίσης οι Κριστιάνο, Κόρσιενς, Κλέσιο, Φερέιρα, Ρουμπουλάκου, Χαντάκιας, Βασιλούδης

Γήπεδο: δημοτικό στάδιο Περιβολίων Χανίων

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Προϊστορία των δύο αντιπάλων
24.10.15 Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1 – 2
26.04.15 Πλατανιάς - Παναιτωλικός 2 – 0
17.12.14 Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1 – 0
06.04.14 Πλατανιάς - Παναιτωλικός 1 – 0
18.12.13 Παναιτωλικός - Πλατανιάς 3 – 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: