Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Σε κρίσιμη κατάσταση 20χρονος φοιτητής που παρασύρθηκε από Ι.Χ. στο ύψος του ΚΤΕΛ


Σοβαρό τροχαίο συμβάν από το οποίο τραυματίστηκε 20χρονος σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων , στο ύψος των εγκαταστάσεων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόκειται για παράσυρση πεζού που διέσχιζε κάθετα το δρόμο κατευθυνόμενος προς το ΚΤΕΛ. Το όχημα, ένα Ι.Χ. OPEL κινούμενο προς Αγρίνιο, δεν αντελήφθη τον πεζό, την ώρα ακριβώς που αυτός πήδηξε από τις μπαριέρες στη μέση του δρόμου, και τον παρέσυρε τραυματίζοντας τον σοβαρά .


Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Η Τροχαία  ερευνά για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, που σημειώθηκε στο γνωστό ως καρμανιόλα σημείο της εθνικής οδού.

Το πρωτεύον ζήτημα ωστόσο τώρα είναι η υγεία του 20χρονου που φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και οδεύει προς το χειρουργείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι φοιτητής σε τμήμα του Αγρινίου, καταγόμενος από Θεσσαλονίκη,

Νεώτερη ενημέρωση 19.00. Οι νεώτερες πληροφορίες κάνουν λόγο για ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση του τραυματία που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου .
http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: